Napsat recenzi

Pobyt v hotelu Salena a Salena Beach aneb špína a nezájem personálu

Recenze hotelu Hotel Salena ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 534x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Už nikdy více tento hotel, byla jsem znechucena.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Na pokoji se neuklízelo, jen občas vynesli odpadky a někdy doplnili toaletní papír. Na spoustě místech v pokoji ještě prach z minulé sezóny, pod postelemi smetí. Za 15-ti denní pobyt 2x výměna ručníků, ale museli jsme se o to prosit. 13.den měnili ložní prádlo, což postrádalo význam. Toaleta hodně zašlá, vypadala, jakoby sloužila již desítky let.

Pokojské nepříjemné, nikdy nepozdravily, "na oko" uklízely jen společné prostory po stylu co je mokré, to je čisté, takže na kluzkých dlaždicích jsem spadla i s 9-ti měsíční dcerou v náručí. Když jsem nechala dítě lozit po pokoji na zemi, tak za chvíli jsem ho mohla převléct, neboť koberec byl špinavý.

Když jsme jednou v noci rozsvítili na wc+koupelně v jenom, tak nějaký hodně velký černý hmyz zalezl za trubku záchodu, takže pak už jsem tyto prostory navštěvovala s obavami a nepříjemným pocitem.

Nevhodné pro rodiny s malými dětmi, které potřebují kočárek, protože kočárek budete v areálu více nosit než vozit.

Jediné pozitivum byl udržovaný bazén, který jsme ale využili jen jednou (když už jsem u moře, tak nebudu sedět u bazénu) a díky patří česky mluvícímu pánovi z recepce, který nám zařídil check in o 2,5 hodiny dříve, než je běžné, abychom nemuseli s malým dítětem čekat.

V Bulharsku jsem byla již mnohokrát, takže mám srovnání a skutečně musím říci, že kvalita služeb v tomto hotelu je katastrofální.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Postele nevyhovující-jen příšerná matrace hozená na nějakém podstavci, takže matrace se hodně rozjížděly. Po chodbách se válely během pobytu přistýlky a když jsem to viděla, tak jsem litovala toho, kdo na ní musel spát byť jen jednu noc.

Lednice byla špatně usazena a museli jsme dávat pozor, aby se nepřevrátila dopředu.

Klimatizace byla v pořádku a pravidelně jsme ji využívali.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Vždy navštěvuji konec severní pláže (nudapláž), kde je méně lidí, široká a poměrně čistá pláž a čisté moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Typické bulharské letovisko, Bulhaři nejsou moc na pořádek, ale rok od roku je to lepší, takže spokojenost.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Místo super, hotel děs.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání