Napsat recenzi

Dziki

Recenze hotelu Queen Nelly Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 100x
Recenze se líbila: 586 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na naší dovolené se nám líbilo, pěkný hotel, pěkné prostředí, zaměstnanci hotelu příjemní a ochotní a slunečné počasí. Snad největším záporem služeb hotelu jsou některá, pro mě nepochopitelná opatření např. zákaz blokace lehátek u bazénu položením ručníku (přitom počet lehátek nebyl schopen uspokojit všechny ubytované, projevilo se to hlavně v případech, kdy díky velkému větru a vlnám se nedalo koupat v moři), v případech, kdy nebude lehátko obsazeno 10 a více minut, bude ručník odebrán a vrácen majiteli po zaplacení pokuty 10 leva. Pokoje v den odjezdu musíte opustit do 10 hodin a poté opustit hotel bez možnosti využívat služeb hotelu (pokud odjíždíte k večeru, nezbývá Vám nic jiného než bloumat po městě), obdobné je to při příjezdu na hotel (Slováci přijeli o půl dvanácté a ubytováni byli v půl páté, v recepci hotelu nesměli být, seděli tedy na obrubníku chodníku před hotelem).

S manželkou jsme se shodli, že největší slabinou naší dovolené byla služba delegáta, nepřišel v dobu, kterou avizoval, den před odjezdem se neukázal vůbec ač byli jedinci, kteří s ním potřebovali něco probrat. Jeho služby na letišti, no to byla hrůza, prostě nás postavil před odbavovací přepážku a zmizel. V závěru jsme zjistili, že stojíme tam, kde jsme stát neměli.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Největší slabinou byla úroveň úklidu a ručníky nám byly vyměněny až poté, co jsme si o výměnu řekli.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Neustále stejný sortiment potravin a mnohdy se podávaly studené (párky, polívka, lečo ...).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál byl ochotný a s úsměvem na tváři se snažil uspokojit naše požadavky. Bazén a okolí bazénu byl denně každé ráno před otevřením uklízen. Úroveň hotelu a jeho vybavení na velmi solidní úrovni.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Potřebné zázemí pro náš pobyt v Primorsku bylo v těsném okolí hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

S naší dovolenou jsme byli s manželkou spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání