Napsat recenzi

průměr

Recenze hotelu Primorsko Del Sol Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 504x
Recenze se líbila: 318 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

velké překvapení před 8lety a nyní.Nato že jsme měli zájezd objednaný se zálohou v říjnu r.2017 ,čekalo nás prekvapení,pokoj 7podlaží,koberec v pokoji mokrý a cítila tam zatuchlina,jelikož se muselo zavírat,nejen že byl balkon pro 4 pokoje,takže se tam pohybovali cizí lidé a taky proto ,že balkon nebyl krytý a sebemenší dešt,bylo vystaráno.takže se musel balkon zavírat

Ubytování  průměrně (3,2/5)

postele pamatují,prostěradla jen přes střed a na pérových madračkach se nedalo spát,ale přes naši delegátku Ilonku se vyměnila alespon jedna.postel jako přistýlka nebyla za 10dní vůbec převléknuta.uklízečky jsme neviděli,vzali ručníky a my si šli vyžádat na recepci.nic moc,na to že je hotel 4plus.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Stravování dodré,ale málo teplé,takže se něco nedalo jíst,ale zas se dalo vybrat,které nepotřebuje teplotu takovou teplotu na jedení.Až na jeden kiks kdy jsme si museli chodit z restaurace pro pivo na terasu do umělokelímků na terasu,ačkoli byl v restauraci výčep -jen pro vyvolené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

personálu v hotelu se pohybovalo hodně,ale nebylo to nikde vidět.animační program většiniou dělali poláci ale potom to oživil skvělý klučina ANDREJ z Galanty za Firáček.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

na pláži plno,zajímavé že hosté z hotelu bulharské národnosti měli slunečníky zdarma.Ráno moře čisté a potom podle větru.někdy humus.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu čisté,až na pravo od vchodu nikomu nepatří-asi.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

užili jsme si to po svém.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání