Napsat recenzi

Do tohoto hotelu nikdy více!

Recenze hotelu Primorsko Del Sol Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 606x
Recenze se líbila: 507 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hrůza - absolutne neodpovídá 4* úrovni, která je prezentována v katalogu.

Dejte si pozor, ať Vás neubytuji v Depandance u bazénu.Tyto sice prostorné apartmany jsou nedodelane,ze zdi koukají jakési trubky,není tu ani trezor,ani fen. V koupelně proteka voda buď z hornich pater, nebo ze sprchové vany,takže mate v koupelně stále na podlaze vodu, což se stalo nám. Po 18 hodině tekla tepla voda tak pro jednoho, takže my s manželem jsme se sprchovali jiz ve studené vode - to se opakovalo po 3 dny,než jsme byli po opakovaných stížnostech a urgencich přestěhování do jiného hotelu.

Z dovolene jsme se vrátili 11.8.2013.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Viz.shrnuti

Jinak ubytováni přímo v hotelové budově je docela hezke,pokud tedy mate štěstí na slusny pokoj-i zde jsou rozdíly.Nektere pokoje jsou čistší a zachovalejsi.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Strašne-jídelna a stravování je další důvod, kvůli kteremu jsme si stěžovali.

Když pominu kvalitu stravy-stále stejna jídla, ne příliš chutna-priloha pouze ryze a těstoviny-cely pobyt.

Zcela katastrofální je servis v jidelne (terase).Kapacita restaurace neodpovídá kapacitě hotelu,ubytovanych je mnohonásobne vice,takže ,když zrovna dorazíte na oběd ve stejny čas,jako zbytek hotelu,tak mate smůlu-nemáte si kam sednout.

Co se týká čistoty a prostřeni stolu-zapomente!Toto tady nefunguje vůbec.Pokud chcete stolovat jako slusny člověk,musíte si stůl nejdrive uklidit-odnést špinavé nádobí a vyklepat si ubrus.

Na jakékoliv nápoje jste nuceni vystat dlouhou frontu u pultu, kde Vám řeknou,ze jedine co v tuto chvíli mají z nealko nápojů je cola-pozor i čistá voda byl velký problém. Nápoj dostanete do plastu,sklo zde vůbec nepoužívají,takže opravdu úroveň našeho stankoveho prodeje kdesi....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Restaurace-hrůza.

Hotel-nic moc.

Personál velmi líný a laksni ke všemu.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Tak moře je to, kvůli čemu do Bulharska a zejména do Primorska jezdíme již několik let (8let). Nádherné-čisté-teple.

Pláž písečná-ne snad zcela čistá-ale v pohode.Slunecniky a lehátka za poplatek(2 leva/kus)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Z venku luxus-uvnitř z blízka fuj!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

emil: byl jsem tam - 19. 8. 2013 23:04

V hotelu jsem nebydlel, ale jednou jsem si tam dal kávu. Celkem byla dobrá, tak co... reagovat

Marketa: Re: byl jsem tam - 20. 8. 2013 8:55

No,ono z kávy se toho zase moc nepozná:-) Ještě k tomu ta Vaše "koupena" káva vypadala a chutnala zcela jistě lepe, než ta z automatu v rámci ale-inclusive reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání