Napsat recenzi

Forest Beach, Primorsko, 2021

Recenze hotelu Forest Beach Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 248x
Recenze se líbila: 126 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi pěkné ubytování

Hotel v dubovém lese, cca 500 m od moře

Bohatý výběr stravy

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Báječné. Velký pokoj, velká koupelna. Renovované, čisté. Jen je třeba počítat s určitým stoupáním do svahu. To bylo ale kompenzováno odlehlejší polohou ubytování na okraji areálu.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Velký výběr, jen se hlavní jídla často opakovala. Pro vegeteriány omezenější výběr hlavních jídel. Jídelna velká, někdy hlučná a nedostatek místa (fluktuace hostů zvlášť večer pomalá).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál hotelu milý a ochotný, většinou velmi mladý. Nedostatek a nedobrá úroveň sociálního zařízení u jídelny a bazénu.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Písečná. Lehátka a slunečníky pro hosty hotelu zdarma. Bohatý podmořský život velmi blízko u břehu. V moři bylo možné spatřit medúzy, které vlny vyplavovaly jen po bouřce, spolu s řasami, travou, malými kraby, škeblemi (někdy ještě s měkkýši). Anglický název: blue blubber. Pozor na štípalky - jsou velmi často v klidném moři! Dlouhé cca 15 mm, světlé, snaží se přisát zejména, když se nehýbete, štípou. Latinský název: Idotea balhica. Později jsem častěji využívala bazén (velký, čistý, nepříliš navštěvovaný) - jen u něj občas probíhají hlasité animace.

Lázeňské služby  průměrně (2,8/5)

Nabízejí masáže.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu klidné. Dubový les. V lese bývají komáři!

Spíš neudržované okolí. Občas odpadky. Polorozpadlé budovy, bungalovy a chaty z dob socialismu v okruhu 50 - 500 m, které nezbourali.

Někdy slyšet hluk (hudba z pódia, animace), zejména o víkendech.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Znovu už bych nejela, ale v podstatě nešlo o špatnou dovolenou.

Jen jsem se postupně začala bát štípalek a medúz v moři. Vysoká vzdušná vlhkost (fajn, jen pomalu schlo prádlo).

Starší generace Bulharů nepříliš přátelská k cizincům, neumějí jazyky.

Výběry z bankomatů zatížené větším poplatkem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání