Napsat recenzi

Grand hotel Primorsko již nikdy.

Recenze hotelu Primorsko Del Sol Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 153x
Recenze se líbila: 578 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • K pláži K pláži
  • V pozadí hotel,cestičky k moři V pozadí hotel,cestičky k moři
  • 2 bazeny,ten bližší je "krytý" 2 bazeny,ten bližší je "krytý"
  • Okolí hotelu Okolí hotelu

Tento hotel je ostudou všech 5hvězdičkových hotelů.Již uložení zavazadel po dopoledním příjezdu do hotelu varuje.Místnost v suterenu není uzamčená,takže tam může kdo chce a nikde není záruka,že hned na začátku pobytu budete bez zavazadla.Navíc špína,odpadky po zemi,v této místnosti se snad po celou sezonu neuklízí.2x jsme navštívili Egypt,ale přivítání ani ostatní služby se nedají ani srovnat,kdo má připomínky ke službám v Egytský ch resortech,včetně všeho co zahrnuje all inclusive,měl by navštívit tento hotel.Pozor na informaci delegátky v autobuse podle níž nikde ve městě ani v hotelu nevyměníte Eura laciněji než u ní,vyměníte je všude laciněji a bez poplatku!

Ubytování  průměrně (3,2/5)

S pokojem i úklidem jsme byli spokojeni,pokud jsme něco potřebovali uklízečka byla velmi ochotná.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Strava byla hrozná,na pohled šlichta,nějaká čočka,fazole,ryba bez chuti,dalo se jíst mleté maso v trojobalu,rizoto,ve kterém bylo zamícháno pár stehýnek,která lidi vybrali,aby měli alespoň nějaké maso,přílohy brambory,rýže,jednou za pobyt byly hranolky,to samé k večeři a to se opakovalo celých 12 dnů.Samostatnou kapitolou bylo nádobí,lžičky chyběly již za půl hodiny po otevření restaurace,šálků na kávu rovněž nedostatek,šokovaná jsem byla z toho,že pokud jste si u baru objednali jakékoliv pití,včetně kávy,dali Vám ho do plastových kelímků.Zákusky se obměňovaly jen v tom,že jednou byly nakrájeny na kostičky a jednou to byl dort,popřípadě byly navrchu jinak posypané.Odpoledne vafle,na které byla fronta a když došlo těsto,měli jste smůlu (neumím si představit jak to vypadá při plně obsazeném hotelu),pizza-těsto silné,pár koleček salámu a kyselých okurek,v polovině pobytu už jen tác s nějakými sušenkami.Někdy jsem nešla ani na oběd.V každé restauraci v okolí se najíte lépe než v tomto hotelu.Pokud do Bulharska,tak je lépe sehnat ubytování,o které není nouze a stravovat se v různých restauracích,kterých je nepřeberné množství s dobrým jídlem,dokonce jsme našli restauraci kde čepovali Staropramen.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

O ochotě personálu se nedá vůbec mluvit.Hotel sliboval krytý bazen-krytý byl přibližně z jedné poloviny balkonem,takže by se při špatném počasí nedal využít,každé ráno tam trénovala skupina školních dětí a nedaly se přehlédnout trenérovi hlasité projevy.Kolem venkovního bazenu dostatek lehátek,ale všelijak rozházených (po celý pobyt se nikdo nenamáhal nějakým úklidem),voda příšerně studená a špinavá,žádná průzračná,jak si pamatuji z Egypta,dokonce tam 2 dny plaval kelímek a brčko z přeplněných odpadkových košů.U bazenu dobřě zásobený bar,kde dělali i koktejly,ale za peníze.Animační a kulturní programy žádné.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře čisté,ani písek jej nekalil,lehátka a slunečníky za poplatek.Přístup k pláži nic moc,přes duny zarostlé plevelem,po dřevěném molu,které končilo kus od silnice,pokud jste si očistili nohy od písku a obuli se,než jste došli na silnici,byli jste od písku zas.Na pláži žádná sprcha.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Z okna restaurace hotelu máte super výhled na vzrůstající plevel a tam poházené odpadky.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Tento hotel bych nedoporučila nikomu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání