Napsat recenzi

Family House Radost Primorsko

Recenze hotelu Family House Radost (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 71x
Recenze se líbila: 259 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud chce člověk za levný peníz a relativně snadno "vykoupat děti v moři", pak je Primorsko ideální. Jen je potřeba přežít větší množství lidí ve městě a na pláži.

Navečer pozor na komáry.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování je skromné ale na přespání postačující. Provozovatel bydlí přímo v domě, takže je de facto stále někdo dostupný.

Postele byly relativně pohodlné, k dispozici varná konvice, lednice, wifi. Klimatizace NENÍ, byť byla v popisu ubytování psaná! Na přikrytí byl jen povlak, bez nějaké deky. Televize byla malá, stará CRT, i když vedle v pokoji LCD. Pokoje obecně nejsou o stejné kvalitě a útulnosti.

Hlavní nevýhodu vidím v nezakrytém sprchovém koutě - sprcha je v podstatě roh místnosti, kde je i záchod a umyvadlo. Po osprchování zůstává na podlaze voda a několikrát jsem pak na hladkých dlaždicích málem uklouzla.

Další nevýhodou bylo, že bylo skoro všechno slyšet, hlavně sprchování a splachování ve vedlejších pokojích.

Také nám v průběhu pobytu upadly dvířka skříňky zakrývající lednici.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Bez stravy, ale je možnost zařídit si snídani ve vedlejším hotelu Kompas.

Dobré jídlo je běžně dostupné u stánků a v restauracích, stejně tak jako je velká dostupost prodejen s potravinami. Kohoutková voda je pitná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

hrnečky, varná konvice, lednice, wifi, klimatizace NENÍ

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je písčitá, pozvolna se svažující do moře, voda čistá, ideální pro děti. V některých místech je ve vstupu do moře více kamenů a chaluh.

Severní pláž mě oslovila více. Jen je dostupná z velké části po relativně strmých schodech. A je potřeba smířit se s větším počtem lidí - na pláži, v moři se jakž takž rozprostřeli.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Běžná ulice v klidnější části města - obydlené převážně "domorodci".

Rychlá dostupnost severní pláže, centra, nedaleko akvaparku a placu s pouťovýma atrakcema.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Na týden, na "rychlé ošplouchnutí v moři" perfektní, zejména z pohledu poměru cena/výkon. Na delší dovolenou bych asi volila o trošku lepší ubytování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání