Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Eftimov Hotel ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 035x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

S CK A**** - organizace transferu a ubytování v pořádku, delegáti příjemní, víc nemůžu hodnotit, služeb CK jsme v Primorsku pak nevyužívali. "Pan domácí" vstřícný a ukecaný, dobře mluví česky a připravte se na otázku proč je Černé moře černé?.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoj malý, přistýlka "podměrečná" a nepohodlná. Jen jedna židle u stolku a málo úložných prostor na oblečení. Koupelna podle bulharů - takže žádný sprch. kout, sprchujete se uprostřed koupelny, záchod je pořád mokrý. Balkón společný s vedlejším pokojem, to mi hrozně vadilo! Na balkóně stůl a 2 židle, sušák a mile mě překvapila zásuvka. Když mi dítě ještě spalo, vařila jsem kafe venku. ;) Samá kritika, ale na druhou stranu... na pokoj jsme se chodili jen umýt a vyspat se, takže nám to stačilo a ceně to vlastně odpovídalo.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravovali jsme se sami, a velká nespokojenost. Ve většině restaurací jsme čekali dlouho na jídlo, přinesou salát a hranolky, maso až za půl hodiny, nebo gril. rybu i za hodinu! Rychlé občerstvení plavalo na omastku ať šlo o kebab nebo o musaku.

V penzionu je pod střechou restaurace fungující jen k večeřím, vařila paní domácí a moc dobře, tak doporučuji! Její musaka byla výborná a ryby co prý nachytal pan domácí, takže čerstvé, taky ňamka!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Nic nadstandardního, ale ani hrozného. Toal. papír byl v druhé půlce pobytu nedostatkový, museli jsme se připomínat, ručníky jsme si měnili častěji než měli domácí asi v plánu, ale nebyl s tím problém, jen otrava někoho odchytávat. Úklid nijak častý. Lednička, rych. konvice, TV a klimatizace. Uličkami k penzionu se nedostane velký bus který byl na transfer z letiště, pan domácí nás osobákem vyzvedl i pak odvezl k busu na odjezd.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Jižní pláž - slunečníky a slunečníky a kde nejsou placené slunečníky je hlava na hlavě. Chodili jsme poměrně daleko, až za slunečníky, kde už nebyli stánky, plavčíci a dítě se mohlo po obědě vyspat, tam se nám líbilo. Často řasy v moři, ale to je příroda... vlny většinou tak akorát na pohoupání a malé dítě se mi udrželo na nohách :D Od stánků příšerný hluk - muzika. WC jen jedno a většinou dost bleeeele. Pláž poměrně čistá, odpadky tam asi někdo občas uklízí :D

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Penziony a hotely jsou v Primorsku hrozně "nahňahňané" u sebe, ale to je problém celého letoviska. Eftimov je blízko u hlavní třídy, v dosahu 100 m bylo vše - obchod s potravinami, pekárna, restaurace, fast food, trafika, směnárna a bankomat. Hluk z restaurací nebyl nijak hrozný, nevadil. Na nervy mi šli brzy ráno popeláři, ti vzbudili každého!

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Když znám Bulharsko a vím na co být připravená, tak vlastně klidná a poměrně spokojená dovolená pro nenáročné. :D

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání