Napsat recenzi

Karlovaráci

Recenze hotelu Daga Penzion *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 373x
Recenze se líbila: 319 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Dagy jsme jezdili v posledních čtyřech letech. Letos ale naposledy. CK ***totiž začala spolupracovat s polskou CK **** a v penzionu jsme byli Češi jen my a další dva manželské páry a zbytek všechno Poláci, kteří tam byli převážně s dětmi ve věku od jednoho do deseti let. Děti buď brečely a ječely, nebo nám skákaly v bazénu na hlavu. A to jsme tam jeli v v červnu, abychom se dětem vyhnuli. Poláci jsou navíc roztahovační a nepříjemní a ta tam je idylka let předešlých. Na pokoji není rychlovarná konvice a nejdou české programy v TV. Na to, že je to tam bez stravy, je to tam dost drahé. Zkrátka do Dagy s Poláky a vůbec do Primorska s ***, která se nechává převálcovat polskou ***, už ne. V Primorsku se to teď předělává z kolonie české na kolonii polskou. Velká škoda. Jezdili jsme tam rádi.....

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Na pokoji nám dost chyběla rychlovarná konvice. Museli jsme si ji vozit s sebou. Také tam nejsou v koupelně kelímky na zubní kartáčky. TV má jen bulharské, polské a německé programy. V českém jazyce tam šla jen stanice ČT 24. Jinak nic.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Stravovali jsme se sami po restauracích.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Úklid bez připomínek. Během 14-ti denního pobytu jsme měli čtvero povlečení a čisté ručníky. Personál milý, ochotný. Bazén u penzionu je pěkný, ale ráno se přístup k němu zahajuje v 9.30 hod. a končí v 19.30 hod. Uvítali bychom přístup k němu ráno dříve a večer alespoň do 21.00 hod. V noci je bazén hezky osvětlený.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž je od penzionu blízko. Je ale neudržovaná. V písku jsou odpadky a nedopalky cigaret a nikdo to tam neuklízí. Chybí tam sprchy.... Přístup je po strmých schodech, které drží jen silou vůle a je to jen pro fyzicky zdatné osoby.... Schody jsou navíc zasypané navátým pískem a nikdo je neudržuje. Prostě Balkán.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nedodělané přístupové cesty. Snad stoletá dlažba. Každá kostka jinak vysoká. Musí se dávat pozor, kam člověk šlápne. Chodníky zabrané stánkaři a musí se vždy jít kus po silnici, aby se dalo projít. Tam zase jezdí auta, třeba i jednosměrkami, takže člověk musí být stále ve střehu.... Plno rozestavěných hotelů. Každou sezónu přibude několik nových hotelů a celkově je to nyní v Primorsku už předimenzované. Na pláži hlava na hlavě.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

V současné době už žádná sláva. Zhoršilo se to tam moc. Jezdili jsme tam každý rok od devadesátých let, někdy i dvakrát za rok, byla to česká kolonie, ale teď to už bude kolonie polská..... Takže propříště zvedáme kotvy a vyrážíme jinam. Sbohem Dago, ****i Primorsko......

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání