Napsat recenzi

Super dovolená v Bulharsku s CK Alexandria

Recenze hotelu Belvedere Club Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 473x
Recenze se líbila: 568 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená bez chyby! Hned bychom jeli znovu. Musím vychválit CK Alexandrii, obzvláště pak paní Ivetu Studničkovou, díky níž jsme pár dní před odletem dostali nabídku, že místo plánovaného pobytu v penzionu Zlatka můžeme za stejnou cenu strávit dovolenou v hotelu Belvedere ***+. Podle mého názoru je to krásné gesto, jak pečovat o zákazníka, stejně tak jako bezproblémový průběh celého pobytu, animačních programů atd. atd. atd. Můžu vřele doporučit. Též přidávám kladné ohlasy na agenturu zajezdy.cz, třebíčskou pobočku a paní Lucii Tučkovou, která nám dovču zprostředkovala. Přeji všem takovou fajn dovolenou, jakou jsme měli my.

A ještě malá poznámka pro všechny, kdo cestují do Bulharska a je to jejich první dovolená. Alespoň co se letošku 2013 týče, opravdu je mnohem výhodnější jet na místo s eury a ty až na místě vyměnit na leva...a rozhodně nedoporučuji vyměňovat na letišti, v Primorsku je směnárna na každém rohu - a to doslova - např. hned naproti hotelu - a tam jsou ty správné a výhodné kurzy - na rozdíl od již zmíněného letiště.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování bylo příjemné, dostačující, krásná vana s WC na pokoji, úklid každý den, krásný výhled z 5. patra do ulice, částečně na moře a na okolní kopce.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo bylo asi ta nejlepší část celé dovolené :D Naprostý luxus, co se týče výběru i množství. Jedinou nevýhodou bylo, že při večeři nebyly k dispozici nápoje v ceně, ty se musely dokoupit v rámci restaurace. Ale jinak nemám co vytknout. Obsluha příjemná, jídlo formou švédských stolů, na výběr z mnoha a mnoha druhů studených i teplých jídel, zákusků, ovoce, pochutin; k snídani káva, voda a něco ve stylu sirupů. Můj rekord byl 5 plných talířů jídla, a ne z důvodu, že bych do sebe chtěl nacpat co nejvíc, ale z důvodu, že bylo pořád co ochutnávat. Myslím, že zde si přijdou na své všichni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Služby hotelu byly pro naše požadavky více než dostačující, byl tam bazén, pinec, bar, pro pařmeny i automat s PC hrami, kulečník, šipky + musím vyzvednout skvělé animační programy - na něž jsem měl nejdříve svůj názor, než jsem je vyzkoušel. Pro rodiče s dětmi můžu doporučit dětský klub, který je v rámci animačního programu. Necháte jim tam ratolesti, jdete si užít den po svém a odpoledne se pro děti zase vrátíte, děti jsou šťastné, protože tam zažily spoustu srandy s ostatními dětmi a animátory a všichni jsou happy :)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Severní pláž: byla fajn, kousek od hotelu = cca 10 minut chůze, je lepší jít více severněji, kde nejsou vůbec žádné kameny. Vlny supr, voda čistá, jen místy trošku málo místa na pláži pro velké množství slunečníků a lidí pod nimi. Ale byli jsme tam ve vrcholu sezóny, takže se asi není čemu divit. Na severní pláži bývá trošku víc vln, což je fajn pro ty, kdo si je chtějí užít.

Jižní pláž: je pozvolnější, trošku teplejší, nejsou tam vlny = podle mého názoru vhodnější pro děti a pro starší a pro kohokoliv, kdo si netroufne na vlny, jsou-li zrovna na severní. Každopádně, mě osobně je jižní pláž méně sympatická a určitě nejsem sám, kdo má tento názor. Je taky špinavější, alespoň byla, když jsme tam byli my. Pravdou ovšem je, že jižním směrem, ke Kitenu, pláž vypadá o poznání lépe, takže kdo se nebojí delší procházky směrem jižně od města, určitě si užije hezké koupání i na jižní pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Nabízí spousty aktivit, rozhodně se nudit nebudete. Výlety pěšky, na kole, lodí, rybolov, spousta atrakcí ve stylu lunaparku ve městě, obzvlášť v noci, kluby, bary, aquapark......tuna a tuna věcí, které se dají dělat :)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jedním slovem super, opravdu si nemáme na co stěžovat!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání