Napsat recenzi

výborný hotel pokud by tam člověk nemusel jíst

Recenze hotelu Belitsa Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 947x
Recenze se líbila: 599 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

hotel příjemně překvapil vybaveností ( bazén , ping pong , dětský program ck Čedok , a hlavně volně přístupný tenisový kurt , kterých v Bulharsku je jak šafránu . To vše se okamžitě smaže , jakmile vstoupíte do jídelny .

Ubytování  průměrně (3,5/5)

pokoje učelně vybaveny , velkým plusem klima v ceně , koupelna bulharský standard . Pravidelný úklid , celkově spokojeni

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

První nemilé překvapení - fronta cca 20ti lidí před dveřmi do jídelny , dovnitř pouštěli při odchodu najezených klientů , samotný bufet byl bohatý avšak suroviny z kterých bylo jídlo připraveno bylo snad to nejhorší co se dá v Bulharsku sehnat , příklad - mléko muselo být ředěné 50 na 50 s vodou , salámu byly 3 druhy , horší a lepší junior a nejhorší turisťák , párky chutnaly jak bláto , celých 11 dní bylo jako pečivo k dispozici toustový chleba , nic víc , džem byl směsí želatiny a umělých barviv a sladidel atd . Snad jediným opravdu přírodním produktem byly vejce na tvrdo . Bavil jsem se s klienty kteří si připlatili polopenzi a říkali že kolikrát přišli na večeři , zjistili menu vrátili tácek a šli se najíst do restaurace do města .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení hotelu je super ať už bazén u kterého se dá strávit celý den tak hlavně multifunkční hřiště ( tenis , basket , fotbal ) kde se dá zdarma odreagovat , ping pong, dětské hřiště . Jeli jsme s Čedokem a měli jsme v ceně i animatorku která měla pravidelně ráno akvaerobik a dětský klub , dále pořádala různé turnaje ( stolní tenis , nohejbal , tenis ) . Příjemný personál

Pláž a moře  průměrně (4/5)

trochu přelidněno , ale místo bylo vždy , čistá voda , skvělé vlny

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

hotel má velký pozemek tzn . že vám nikdo nehledí do pokoje z protějšího hotelu .

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

pokud by si k pobytu člověk nemusel kupovat i jídlo , tak jednoznačná jednička v Primorsku v poměru cena/ výbava , bohužel vsup do jídelny to vše pokazí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 74 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

emilio: Pravdivá recenze - 25. 12. 2012 15:50

S recenzí lze vcelku souhlasit. Ovšem je třeba vidět, že Bulharsko je chudší země a co se nám Čechům zdá nekvalitní ("blátivé" párky, salámy apod.), je pro Bulhary standard. Podobné uzeniny jsou běžné i v rodinách. Proto nelze nadávat na hotel, ale na vlastní peněženku, že nemám na Bahamy... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání