Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Belitsa Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 289x
Recenze se líbila: 222 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nechápu negativní recenze na tento hotel. Dnes jsme se vrátili z dovolené a jsme nadšeni. Dovolenou jsme vybírali na rychlo bez přečtení recenzí a doma po přečtení recenzí jsem se bál toho kam to s dětmi jedeme. Vše dopadlo skvěle a já přestávám věřit recenzím. V Bulharsku jsme už byli cca 7x - Zlaté Písky, Slunečné Pobřeží, Carevo a tento Hotel řadím do popředí a příští rok se rádi vrátíme. Samozřejmě Hotel je starší, tak nesmíte řešit věci jako řešili někteří Češi - špatně vypnutá síť na tenisovém kurtu, špatně osvětlené pingpongové stoly, naprasklá dlaždička. Takové věci najdete i na 5 hvězdě. Za ty peníze krásná dovolená.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Starší, ale udržovaný hotel. Všude čisto. Uklízečky neustále uklízely až do cca 22:00 společné prostory. Pokoje každý den vyluxováno, ustláno, umytá koupelna atd. A jak někteří píší, že smrdí odpad, tak já nic necítil. Pouze na společných WC u recepce - lidé po sobě nesplachovali mušle.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jelikož mám rád Balkánské jídlo, tak jsem si pobyt velice užil :-) . Hotel se specializuje na domácí kuchyni, tak nečekejte hranolky, knedlíky atd. Ten kdo nemá rád Balkánskou kuchyni, tak bude asi trochu bojovat, ale každý den se dalo vybrat i něco nebalkánského - rizito, špagety, těstoviny, pečené kuře. Jídla je dostatek, včetně zeleniny,ovoce, sladkého, pití atd. Čisnící neustále doplňovali, tak se nikdy nestalo, že by byl nedostatek jídla. Někteří Češi si stěžovali, že nemají tolik jídla co v Turecku :-) . Tak nevím proč jeli do Bulharska :-) A když si nevyberete v restauraci tak v blízkém okolí je hodně stánků a restaurací s jídlem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Služby celkově hodnotím na výbornou od uklízeček, recepčních, barmanek, číšníků a hlavně barmana u bazénu. Všichni to jsou ochotní a usměvavý lidé i když jsou v práci někteří denně od 6:00 do 22:00 a to si bohužel někteří turisté ani neuvědomí. Pěkný čistý bazén, víceúčelové sportovní hřiště - tenis, fotbal atd. Pingpong, dětské hřiště.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Můžete si vybrat ze 2 pláží - Jižní a Severní. My chodili na severní - cca 300m od hotelu. Samozřejmě pláž není dokonale čistá, tak jako po celém Bulharsku, ale ten bordel dělají hlavně turisté. Proč, když sní kukuřici, tak zahrabou zbytek do písku nebo pohodí na pláži? Jinak super přístup do moře pro děti, velké množství občerstvení. Slunečníky a lehátka za poplatek, aly ta si brát nemusíte a můžete ležet na něčem vlastním bez poplatku.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Typicky Bulharské

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkově Primorsko super, až na davy lidí večer ve městě. Všude se domluvíte Česky, protože cca 50% turistů jsou Češi, 40% Slováci a pak Polsko atd. Tak i Bulhaři se snaží a domluvíte se Česky i v tom nejzapadlejším krámku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 74 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání