Napsat recenzi

Recenze ani fotky nelžou !!

Recenze hotelu Belitsa Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 708x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prostě paráda. Hned bych si dala ještě týden...

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Prostorný, světlý a čistý pokoj ! Individuální klimoška. TV s programem ČT 24. Balkon s posezením. Koupelna rovněž velmi pěkná.

Hotel po zdařilé rekonstrukci. Klimoška v recepci i restauraci.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Snídaně klasika ,ale dalo se vybrat. Při večeřích občas nestíhali doplňovat, ale jinak v poho, vždy se dalo nakombinovat, zvláště kuře bylo vždy prima. S trochou tolerance a ohledu, že je to prostě Bulharsko - dobrý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Pěkný bazén, bohužel od rána zabraná lehátka hlavně Slováky, ale odpo, po návratu z pláže fajn zakončení dne u "sladké" vody.

Úklid denně, čisto a pořádek. V recepci zamračené starší dámy, ale mimo nástupu a odjezdu jsme je nepotřebovali...

Výměna peněz v recepci - nejlepší kurz, bez dokladů (mimo hotel je potřeba průkaz totožnosti).

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře nádherné, čisté, 3 dny fajn vlnky...Pláž.servis trošku pokulhává / např.proti Itálii/.

WC a sprchu abyste "pohledali", ale nevadilo to. Černé moře není tak slané, tak se to dalo. Plno pláž.barů - dobrá možnost občerstvení.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Prostě Bulharsko...Jdete po chodníku a najednou jste na prašné kamenité cestě, ale s tím jsme počítali (byli jsme v BLG již po 4.).

Cesta na pláž východem od bazénu, k první řadě hotelů a kolem Alexandria Jeravi sport hotelu, kde je nádherný vstup ze zámkové dlažby a pohodlnými schody sejdete na pláž...

Pak už si jen vyberete slunečník, zaplatíte a je to...

V okolí dostatek nákupních možností a stravování.Na rušnou promenádu je to o 2 ulice, takže v hotelu klid - je v udržované zahradě a působí klidným dojmem.

Kousek za hotelem slovenská restaurace s "našimi" jídly, jako je svíčková, vepřo knedlo,

gulášovka...čepují Starobrno a naší Kofolu...

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

MOC, moc prima dovolená. Odpočinuli jsme si, užili "sametové" moře - a to byl hlavní účel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 74 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání