Napsat recenzi

Pohoda

Recenze hotelu Belitsa Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 51 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Dnes ráno jsme přiletěli do ČR. Bylo to fajn. Nejsme nároční klienti a byli jsme spokojení.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Hotel je moc hezký, na úrovni, vše funghovalo, jak má. Byť by místy zasloužil trochu více péče. Pokoje menší, ale 2+2 postele se nějak vešly. Úklid pokojů každý den, bazén fajn, čistý, okolí taky.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jídlo bylo chutné a fajn. Snídaně se stále opakovaly. Zelenina, vejce, míchané vejce, chleba ve vajíčku, fazole, párky, těstoviny, marmeláda, jogurt, chléb, vánočka, sýry, salámy, lezenina.

Obědy a večeře bylo o malinko kreativnější. Není to výběr jako v restauraci, ale bylo z čeho vybírat a bylo toho vždy dost. Včetně 2 druhů zákusků, 3 druhů ovoce a ještě pudingu, želé atd. Hladem jsme rozhodně netrpěli. Opět jseme přibrali.

Bar u bazénu je fajn. Mají postmix a nalévají i alkohol.

7:30 - 10:00 snídaně, 12:30 - 14:00 oběd, 15:30 - 16:00 svačina azmrzlina, 18:00 - 20:00 večeře. Bar u bazénu a Lobby 10:00 - 22:00.

Ubytovali jsme se kolem půlnoci a dostali jsme balíček s pozdní večeří. Super. Byť to byl jen chleba s máslem, šunkou, jablko, čokoládová tyčink a voda. Ale super. Naopak odjížděli jsme ve 20:00, ale veřeči jsme už neměli. :-( Tato informace se k nám dostala až při vchodu na večeři. Škoda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál je nějvětší bolest hotelu. Udělají vše, co chcete. Jen nepozdraví, nepoděkují, neusmějí se... Až bych řekl, že to mají za trest. Bulhaři jsou asi takoví. Bylo to i jinde ve městě.

Výborné a komunikativní jsou pokojské. Jsou z Urkajiny a jsou super.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je krásná, čistá, písečná, bez jediného kamínku. Pozvolný vstup do moře, pro někoho možná až moc pozvolný. K pláži se jde procházkou cca 10 minut.

Moře jsme měli úplně klidné až po vlny, kdy se dalo jít jen na kraj a dál ne. Bylo teplé a čisté.

Na pláži je spousta slunečníků a lehátek, nebo stříšek se sedacími vaky. Cena je 40Lv za set.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Primorsko je hotel na hotelu. Hotely pěkné, ovšem jeden vedle druhého, hodně na sobě. Kde není krásný hotel, je obchod, restaurace, nebo hnusné parkoviště. Ve městě je milion pouťových atrakcí. Kolotoče takové, makové i jiné. Střelnice, houpačky... Ráj pro děti.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dovolenou jsme si užili. Bulharsko je jiné, než třeba Řecko, ale proč ne. Pláž byla úžasná. Pokud se vrátíme, tak jediný otazník bude počasí, kvůli vlnám v moři. Zbytku se určitě bát nebudeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 74 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání