Napsat recenzi

Parádní dovolená v hotelu Belitsa ( Primorsko )

Recenze hotelu Belitsa Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 761x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ráda bych se s vámi podělila o zkušenosti z naší dovči. Myslím, že čím víc toho člověk ví, než odjíždí, tím je klidnější :-). Snažila jsem se vše popsat, co nejvíc podle pravdy. Tak snad se vám to bude hodit.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování nemělo chybu. Každý den úklid, čisté ručníky. TV dokonce s programem ČT 24. Klimatizace v pořádku. V balkonových dveřích síť proti hmyzu. Ne, že by ho tu bylo moc, ale sem tam mě něco kouslo. Takže jsem to ocenila.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Měli jsme polopenzi. Jídlo bylo dostačující. Sice se všichni divili, že máme i večeře, většinou si lidé objednávají jen snídaně a večeři si řeší někde venku, což ale já moc nemusím. Večeřelo nás dost, takže je na tom spousta lidí asi podobně.

Snídaně: míchaná vajíčka, vajíčka na tvrdo, chleba ve vajíčku, se střídala s pizzou, nebo takovýma smaženýma koblihama bez náplně, takže to šlo na sladko i na slano, slaný štrůdl s tvarohem, těstovinová kolínka ( taky jsem se divila, kdo to snídá, ale brali si to ), tmavý a světlý toastový chléb, máslo v misce, takže si každý kydnul na talíř, což mě docela překvapilo, asi by se jim to moc ztrácelo, kdyby tam měli takové ty malé vaničky, marmeláda, balkánský sýr, okurky, rajčata, meloun, olivy, sušenky, nebo vánočka, jogurt, mléko ( ovesné vločky, čokokuličky, cornflakes ), 1-2 druhy salámu ( spíše měkký ), tvrdý sýr. Chyběl mi jen křupavý rohlík, to oni taky asi nevedou. Všechno počivo je takové tvrdší. Sladké vypadá v pekárnách moc pěkně a velce, ale co jsem okusila, protože jsem neodolala tak byl velký kus kynutého nesladkého těsta s troškou náplně a hodně pocukrované, takže moc nedoporučuji, ale ono vás to stejně naláká.

Večeře: špagety s nějakou bílou omáčkou, grlilovaná zelenina ( lilek, houby ), kuře, mleté maso na xy způsobů. Smažené, grilované. Vždy moc dobré, to jim jde, jak je to mleté, tak to chutná výborně. Jinak mi ta jejich kuchyně příjde taková planá, ale nevím, jestli to nebylo kuchařem. Když jsem ale jedla třeba sekanou, tak jsem si říkala, jak může někdo udělat něco tak výborného a na druhou stranu tam byla jakási bílá polévka bez chuti, říkali jsme jí mouková, protože tak chutnala:-), brambory, někdy hranolky, kaše, rizoto, pečivo, meloun, okurky, rajčata olivy, jeden druh zákusku, střídaly se asi 3 druhy, všechny dobré. Velice mě potěšilo, že k snídani i VEČEŘI bylo pití i káva, takže moc fajn.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Bezén s lehátky čistý a velký. V blízkosti bar. Žádné problémy, co bychom museli řešit nebyly, ale personál byl velmi přátelský a hlavně se všichni snaží mluvit česky, takže super.

Akorát jseme od cestovní kanceláře KM Travel byli v hotelu jen mi dva, tak tam nebyl žádný delegát, jen na telefon. Když se chtěl člověk něco dozvědět, bylo to složitější, ale to je na každé cestovce a počtu ubytovaných lidí.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž " čistá " ( docela dost vajglů ), co tam nechávají naši dobytci, jelikož je to tam samý čech. Ráno je trochu posbírají, ale nevšimla jsem si, že by tam jel třeba nějaký traktor, který by to prosíval. Jinak jemný písek, co leze všude, ale s tím se nic udělat nedá :-). Chodili jsme na severní pláž, která je kousek, tak cca necelých 10 min cesty. Sunečník jsem měli vlastní. Jinak jsou tam deštníky i lehátka možné zapůjčit za 5 a 5 LV. Jeden den jsem si půjčila lehátko a nikdo mě ani nepřišel zkasírovat, tak jsem měla radost. Voda byla osvěžující, ale čekala jsem v srpnu malinko teplejší. Skoro každý den byly vlny, takže se moc nedalo plavat. Voda čistá, viděla jsem jednu medůzu, ale nevim, jesti všechny žahají, nebo, jak to je. Když byly vlny, tak bylo moře plné takových oranžových teček a zelených řas, ale jinak čisté. Jak to nejsou zvířata, tak mi to nevadí. Místy byly řasy i vyplavené na pláži, ale to různě, podle počasí. Když jsou vlny, plavčík neustále píská jak divý. Jinak málo slaná voda, takže není ani potřeba se osprchovat, což je fajn, protože na celé dlouhé pláži jsou asi dvě sprchy. Na té jižní pláži, ta je malinko dál je to hezké, ale klidnější moře, takže se tam víc líbí medůzám. Je tam víc sprch a celkové je to takové modernější. Množství lidí a barů je na obou stejná.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu bylo čisté a upravené. Jasně, že když jdete nějakou boční uličkou, tak je tam takový neorganizovaný nepořádek. Sem-tam něco leží, stojí, zavazí atd., ale tak oni tam asi žijí. Na hlavních cestách ale vždy uklizeno.

Je tam i pár českých restaurací, kde mají české jídlo, kofolu, staropramen atd., když jsem šla kolem, zpívala Zagorka, takže vtipné:-). Je to tam samý čech, takže jsou tam na to naučení a česky skoro všichni tak nějak umí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkově jsem byla nadšená, jelikož mi vyhovovala nepříliš slaná voda, neustále pofukující vítr, taže horko bylo snesitelnější a taky tam bylo levně, tak jsem si přivezla spoustu věcí. Všude je fajn, když se neplatí Eurem. Určitě je výhodnější vyměnit si méně peněz a pak tu směnit euro. Poslední den jsem chodila, a už jsem nevěděla, za co utrácet, abych ty peníze nedovezla domů, a to jsem měla cca 170 Lv.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 74 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání