Napsat recenzi

Hotel Bijou

Recenze hotelu Bijou Hotel *** (Bulharsko - Nesebar - Ravda)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 88x
Recenze se líbila: 83 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Malý starší hotel,socialistického typu.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování pěkné,dostačující,úklid každý den.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Tak strava katastrofa,nedostatek ovoce hlavně při snídaních.V době broskví,meruněk a jiného ovoce je to na zamyšlení.Ten kdo snídá jogurt s ovocem utře.Bylo pouze oschlé jablko,hnědý odpuzující nakrájený banán,grep a pomeranč typu kubánského.Jinak stále se opakující věci a hlavně smažené.Cestuji často,ale toto bylo zatím nejhorší stravování.Káva nepitelna,ale ta se dala koup.it hned vedle na baru.Místo lžiček dřívka

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení dostačující,základní úklid každý den Personál na recepci příjemný.Na baru taktéž.Horší to byli již v jídelně při vydávání jídla tam by se děvčata mohly chovat lépe a úsměv .......

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž ihned pod hotelem,příchod k ní po chodníku dáli se tomu tak říci,křivý beton,přímo k pláži pár schodů,které končí nějakým dřevem.Je to i nebezpečné.V moři řasy,to nikdo neovlivní,ale lze pláž uklidit od naplavených řas,které i zapáchají.Moře vhodné i pro děti-pozvolný vstup.Na pláži bar.Lehátka,slunečník v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Nic moc

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Ubytování dobré,jídlo katastrofa,městečko -nic moc tam není,tak jako všude zmrzlina,stánky.Dá se koupit ovoce.Blízko Nesebr,krásné městečko.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nesebar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání