Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Sol Nessebar Mare Hotel **** (Bulharsko - Nesebar - Nesebar)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 629x
Recenze se líbila: 364 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1

Vynikající hotel, skvělé služby, zábava a atrakce pro děti, vynikající jídlo.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování výborné, pohodlné, lednička i televize na pokoji, čisto.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava opravdu skvělá, nestalo se že by něco došlo, což mělo velmi pozitivní vliv na chování hostů, protože se nikdo nikam nedral a NEnosil si ke stolu hromady jídla, které by pak nesnědl, personám skvělý, přátelský a obrovský výběr jídel. I v době, kdy byla jídelna zavřená se venku grilovalo, smažily se minidonuty a podávala se zmrzlina. Pokud chcete zhubnout, tak v tomto hotelu se vám to rozhodně nepovede - neustále jsem se musel hlídat, abych nebyl celý den přejedený k prasknutí. Maso všeho druhu, hromady ovoce, med rovnou z pláství, sýry, salámy, hranolky, těstoviny, humři, škeble, raci, dortíky, olivy, zelenina. všechno alespoň v 5 druzích - být tam měsíc, tak mě nevezmou do letadla:) Ještě nikdy jsem nezažil tak skvělý hotelový servis.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Spousta vodních atrakcí pro malé i velké děti, nádherné brouzdaliště pro nejmenší, posilovací stroje, stolní tenis, dva velké bazény, venkovní divadlo, kde je každý večer minidisko pro děti a pak nějaké představení, hřiště na tenis a volejbal, k večeru placené atrakce jako jízda na dětských motokárách nebo na dětských člunech. Personál vynikající. Trochu boj o lehátka u aguaparku i jinde, ale když vychytáte správnou chvíli před snídaní - ne moc brzy, ne moc pozdě tak se to dá. Některé atrakce v aquaparku nejsou otevřeny celý den, ale jen třeba několik hodin, takže se dívejte na cedule. Ty menší bezobslužné fungují celý den. U umělého vodního kanálu, kde děti jezdí na pneumatikách mě trochu prudil až příliš opatrný personál, který dělal mezi dětmi zbytečně velké mezery a tím se tam tvořily hrozné fronty, ale asi jim člověk nemůže vyčítat přehnanou starost o bezpečnost dětí.. V hotelu jsou i dva krámky kde si můžete koupit všechno možné a hlavně nafukovací blbosti pro děti, takže pokud je nemáte ve skříni, doporučuji je koupit až tam, vyjde to nastejno a nemusíte se s nimi tahat z ČR.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž není tak skvělá, ale rozhodně vám pobyt nepokazí. Pláž nepatří k hotelu, takže musíte zaplatit lehátka, ale když máte peníze na zájezd do tohoto hotelu, tak poplatek přežijete - výhoda je, že si hodně skrblíků raději lehne na ručník a tím na vás lehátko vždycky zbude, byť placené. Pokud nemáte děti, nebo máte děti velké, které umí perfektně plavat, pak nemáte žádný problém, neboť nad pláží na terasách je hromada lehátek patřících k hotelu zadarmo a k nim i měkké matrace. Když ale máte malé děti jako já, které nemůžete nechat bez dozoru ani minutu, zaplatíte si lehátko a slunečník na pláži a je to v pohodě. Moře je pro malé děti perfektní - dospělý člověk stačí téměř až k bójkám, za které se nesmí plavat, protože tam jezdí čluny s různými atrakcemi. Na pláži je stále přítomen profesionální plavčík, ale dno se svažuje tak pozvolně, že děti stačí ještě 20m od břehu, takže se tam snad ani nedá utopit. V moři žádné šutry, jen nějaké ty řasy na dně. Když už si nataháte všechny ty nafukovací nesmysly a lopatičky k moři a zaplatíte lehátka, je hloupost odcházet na jídlo všichni najednou a všechno tahat zpět. Vystřídejte se s manželkou - času je bohatě a nemusíte se rozhodně bát, že na vás budete o hladu - i půl hodiny před zavíračkou se najíte stejně, jako když jídelnu otevřou. Jo ale berte si s sebou kraťasy a tričko, pokud nechce před každým jídlem na pokoj - do jídelny se nesmí v plavkách a to je dobře.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí je prd, ale kvůli okolí tam nejedete že jo. Kousek je poloostrov Nesebar, ale chce to vzít si taxi. Já to z hecu s dětmi šel pěšky, ale bylo to peklo - moje zhýčkaná dcera si asi pětkrát sedla na chodník, že už dál nejde, takže pokud nejste vyloženě na turistiku, pěšky nechoďte - je to dál než to vypadá na mapě:). Zpět už jsme samozřejmě jeli taxi, už jsem dětem nemohl kecat, že za další zatáčkou už tam budeme:). Nečekejte ale nějaké historické zázraky, až na pár starobylých kostelíků a změť křivolakých uliček je na domech vidět 50let socialistické lidové tvořivosti a domy mi spíš připomínaly českou chatovou osadu, kde si každý svůj domeček nějak vylepšil palubkami - je to na vás.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Zatím nejlepší místo, kde jsem s rodinou za 10 let byl. Na předešlých dovolených v jiných hotelech v Bulharsku jsem vždycky lidem říkal - bylo to výborné, ale musíte se předem smířit, že služby jsou tak nějak Bulharské a být trochu nad věcí. Tady to ale neplatí - služby jsou v tomto hotelu opravdu skvělé a Bulhaři jsou obecně nesmírně pohodoví a milí lidé, obzvláště k dětem. Celé rodině se nám tam velmi velmi líbilo. Opravdu jsem za celý pobyt kromě těch malých ranních závodů o lehátka u bazénu nezaznamenal cokoli, co by mě vadilo. Rozhodně doporučuji, pokud nemusíte držet přísnou dietu:):).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

JK: :-) - 12. 7. 2018 16:47

Naprosto se ztotožňuji s recenzí. My byli letos úplně stejně nadšeni a jinam už bychom ani nechtěli. Sol Ness. Mare je vynikající volbou a vše je výstižně popsáno (vč. cesty do hist. centra či jídla v resortu). Prostě naprosto skvělá dovolená na více než vysoké úrovni s možností využívat 3 hotely v resortu (zábava, jídlo, WC .-) ve spol. prostorách atd...) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nesebar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání