Napsat recenzi

Spokojenost největší

Recenze hotelu Bilyana Beach Hotel **** (Bulharsko - Nesebar - Nesebar)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 693x
Recenze se líbila: 525 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tato dovolená byla jedna z mála opravdu povedených.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Při příjezdu na hotel se nás hned ujal velmi příjemný delegát. Vše nám vysvětlil a ukázal a byla domluvena hned další informační schůzka. Na recepci nechával desky se svým kontaktem a informacemi kdy se bude pohybovat v hotelu.

Při přidělování pokojů nastala malá (asi komunikační) chyba, kdy jsme byly 3 rodiny na jeden voucher a recepční nemohla pochopit, že chceme pokoje vedle sebe. Anglicky, německy ani česky :) Nevadí, dostali jsme pokoje v prvním, čtvrtém a pátem patře.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Na stravu si nelze stěžovat. Každý si našel na co měl chuť. Spousta pečiva (k snídani obzvlášť výborný sladký asi chléb - připomínající naší českou vánočku, ale mnohem nadýchanější), zeleniny, ovoce, kompotů a snídaně na vydličku (vajíčka na 3 způsoby, klobásky, párečky, slanina, fazolky, vařené žampiony....). Časově výborně rozvržené, že kdo chtěl nemusel mezi jídli dělat ani přestávky. Jenže Vám to vydrží první 3 dny a pak už toho tolik nesníte :) Ale místo na ochutnání všecho se našlo. K obědu vždy spoustu druhů masa (asi hlavně jehněčí, kuřecí i králík). Hranolky každý den, brambory a těstoviny s 2 druhy omáčky taky každý den. A večeře byla obdobná jako oběď, oblíbila jsem si tam gralovanou zeleninu, kterou dělali před vámi.

Jen pro chlapi asi málo ochucené. Kdo neni zvyklí moc solit, tak mu to bude vyhovovat, v dochucování některých jídel se drželi skrátka - například polévky nebyly vůbec ochucené. Ale na každém stole slámka a pepřenka, takže nebyl problém. Zase tohle ocení rodiny s malými dětmi, můžou je krmit bez starosti nepřesolenými polévkami.

Stále byla k dispozici zmrzlina.

Co se týče pití, byly vždy dva druhy "džusu" ne 100% - jen nějaká šťáva - ale i tak dobrá. Museli jsme si jí ředit vodou ale byla dobrá. Víno (červené i bílé) si každý mohl nalévat ze soudku podle libosti.

Od půl jedenácté byla u bazénu otevřená pizzérie - tam dělali výbornou pizzu. Byly tam i chleby obložené a sušenky. Jen mi tam chybělo ovoce a zelenina, to bylo do půl jedenácté možné vzít ještě v restauraci na obědě.

Jinak beach bar žádná velká vybavenost, ale pivo, místní alkoholické nápoje smíchané třeba s kolou (ne cocacola ale nějaký kolový nápoj) se dali pít (já preferovala bílí rum se spritem).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Vybavení perfektní, pokoje zařízené dvojlůžkové s gaučem, televizí, fénem. Úklid denně ale jen tak napůl, takže kdo chodil na pláž v botech a přišel na pokoj tak celý týden měl v chodbičce písek, což bylo nepříjemné když vylezete ze sprchy hned se vám nalepí písek na nohy. Ale jednou jsme dali na kliku cedulku, že žádáme o úklid a písek zmizel. Takže nakonec taky spokojenost.

Na recepci jsme chytli asi začátečnici, protože domluva anglicky nebo německy nic moc.

Chtěli jsme například, zda mají váhu na kufry na recepci. Jeden den nám odkývala že mají, že neni problém. Když jsme tam před odjezdem šly s kuframa tak nechápala co chceme. Až jsme na ní museli česky a bohužel váha neni. Až jeden dobrý pán z recepce nás zavedl do sklepení hotelu kde mají prádelnu a kufry zvážil na velké elektronické váze.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž písečná, moře teploučké. Jen vlny byly furt. Pořád byla červená nebo žlutá vlajka. Jen jeden den v týdnu asi na 2 hodinky se vyskytla zelená vlajka na pláži, ale hned zase zmyzela. Ale koupat se i tak dalo, byla větší sranda. Dalo se koupat i v bazénu u hotelu.

Se slunečníkama to bylo složitější, každý den ráno při ranní procházce jsme si dávali modré podložky s ručníkami na lehátka. Ale našli se i tací (němci) kteří hned po Vás šli a ručníky vzali a přendali si je na svoje lehátka. Ale jinak bilá lehátka s modrými podložkami a bílými slunečníky jsou u hotelu zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu uklizené o tom žádná. Ale opustíte hotel a je to opravdu nepořádek. Ulice neuklizené, odpadky rozházené ale za to hotel nemůže. Pěšky se dá pomalou procházkou za 15 minut dojít do starého Nessebaru, což je krásné historické město kde si každý najde to svoje. Stánky, restaurace, obchůdky, památky.....

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Celkový dojem krásná dovolená plná odpočinku a jídla :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nesebar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání