Napsat recenzi

Krásná dovolená - Hotel Kamenec

Recenze hotelu Kamenec Hotel **** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 367x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se nachází v klidném prostředí, velmi blízko pláže. Jídlo bylo pestré a bylo ho dostatek; bazén čistý a velký. Pláž písečná a přiměřeně široká; moře úžasně čisté a hlavně bez všelijakých živočichů :-)

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje mě překvapily jak byly prostorné a samozřejmě bylo uklizeno. Každý den nám uklízečka měnila ručníky, bohužel však za celý týden pobytu nebylo ani jednou povysáváno. Co by mohlo více lidem vadit, tak postele byly velmi měkké a při přetočení praskaly pružiny!

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně byly "domácké", takže spíše bílé pečivo, toustové chleby - ty byly výborné - s olivovým olejem a semínky, máslo, marmeláda, několik druhů cereálií, mléko, jogurty, zelenina, z teplých pokrmů byla smažená vejce i vejce uvařená, nakrájené klobásky, párky, nebo nějaký mix smažené zeleniny. Obědy a večeře byly vynikající, velký výběr jídla, ovoce, zeleniny, salátů, masa, přílohy - rýže, brambory, těstoviny; zcela chyběly hranolky. Z masa kuřecí, různé tvary mletého masa, hovězí v omáčkách - gulášové, žampionové; vepřové maso na grilu - bylo vynikající!, dva dny jsme měli i rybu - štikozubce a ještě tuším pstruha, ale ryba byla úplně bez chyby, moc jsem si pochutnala. Z ovoce tři druhy melounu, broskve, hrozny bílé i červené, švestky, hrušky. Zákusky byly velmi sladké, plněné stále krémem a byly různobarevné, ale stejné chuti. Jen jednou na oběd přinesli vynikající čokoládovo - kakaové dortíky a ty stály za to :-) Nápoje byly taky všeho druhu, takže na třech místech po hotelu byly kávovary, kde jsme si dávali kapučino, kávu, čaj, atd.. Všude u jídla a u baru u bazénu byly barely s čistou vodou, byly originálně balené, takže není čeho se bát. Na baru v restauraci a u bazénu se dalo objednat pití - sprite, fanta, cola, tonic, ale i alkoholické nápoje: víno, pivo, gin, vodka, rum, whiskey, peprmintka :-) a třeba i další, ale nám tohle stačilo. Ale co bylo slabší byly svačinky, které byly dopoledne i odpoledne, ale byly to jen bílé housky, které se daly zapéct se salámem typu junior a s nějakým sýrem, který bych hodnotila jako ovčí.. K tomu rajčata, okurky, nějaké plněné buchty a sladké vánočky; dále něco typu čajového pečiva a zmrzlina. Zmrzlinu však mají vynikající - sice tam byly tři druhy, ale chutnaly mi všechny stejně :-) No, ale k najezení to samozřejmě stačilo, protože obědy a večeře byly opravdu vydatné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Tady to musím zhodnotit všechno zvlášť. Vybavení hotelu bylo dostatečné, bazén velký, teplota cca 24 stupňů, v bazénu bylo vždy málo lidí, takže perfektní. Jen opět problém s lehátky, bylo jich tady opravdu hodně, ale neskutečný zlozvyk lidí nechat si osušky a ručníky na lehátku hned od rána a pak táhnout k moři na čtyři hodiny --- to fakt nechápu!! Blokují jednak místo lidem u bazénu a potom také místo na pláži! Hotel byl narvaný z 95% Čechy... potom byli i malou mírou Poláci, Slováci a Bulhaři, jinak žádná národnost. U bazénu byla vířivka, ale ta nebyla asi už delší dobu funkční, nebo se jim nechce ji pokaždé opravovat / čistit / udržovat, protože byla zakrytá fólií po celou dobu našeho pobytu. Určitě se mi nelíbilo chování recepčních. Jejich otrávené výrazy, když si člověk u nich uschoval a poté vybíral kartu od pokoje - no to bylo něco! Střídaly se tam asi tři "nádhery", ale jejich bezúsměvné tváře byly otřesné. To stejné byl i správce-plavčík u bazénu: arogantní bezvýrazná tvář. Na druhou stranu všichni číšníci byly opravdu perfektní, stále kmitali, donášeli nová jídla, doplňovali jídlo co chybělo nebo ho bylo málo. Všichni se snažili, usmívali se na všechny :-) k dětem byli moc milí, i když jim běhaly v cestě, tak se vůbec nemračili a opravdu vše s úsměvem :-) Jakmile jste něco dojedli, tak číšník přišel odnesl použité talíře, sklenice. No perfektní servis v restauraci - moc a moc chválím!!!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla z hotelu kousíček, cca 100 m. Šlo se na ni přímo po jemném písečku, takže tu není žádné přecházení promenády, silnice atd. Na pláži bylo dostatečné množství slunečníků a lehátek, ale bylo to za poplatek 6LV za každý zvlášť. My jsme si slunečník ani lehátko nepronajmuli, nebylo to potřeba, vždy se našlo místečko na dvě osušky :-) I když jsme mírně měli osušku pod slunečníkem, tak nás nikdo nevyhazoval. I když jsme si osušky odložili na lehátko, tak je nikdo nezhodil. Možná to bylo i díky tomu, že to bylo vždy v odpoledních hodinách, ale na pláži bylo velmi příjemně. Plavčíci měli službu od rána do 18,00 hod., potom odešli, ale i tak chodili po pláži, kdyby něco. Když byly vlny, tak se mohlo do vody jen cca po kolena, ale jak jim skončila směna, tak se do vln vrhli na vlastní zodpovědnost všichni lidé co na pláži zůstali - nebo spíš ti co měli odvahu, protože vlny po dva dny byly cca 3,5m výšky :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Kolem hotelu byly další hotely, které byly vzhledově horší, výhled na pláž byl super, výhled na okolí horší, protože Bulhaři opravdu o okolí nepečují jako např. Češi, takže za zídkou zahrady hotelu najdete i prázdné barely od vody, pokažená lehátka, kovové konstrukce atd. Ale s tím se musí počítat, když jedete do Bulharska ;-) Do města z hotelu Kamenec je cesta cca 5 minut, úplně pohodově se dostanete do centra Kitenu, kde si můžete zakoupit suvenýry - koupila jsem tady menší verzi jejich znémého parfému z okvětních kvítků z růží. Dále různé skleničky, náramky s obrázkem Kitenu - je tam i možné koupit skleničky kde je zobrazen i Hotel Kamenec - skvělé :-) Ve městě jsou nejen obchody, ale narazili jsme i na dvě slušné diskotéky, takže zábava i pro mladé :-) Procházet se můžete navečer po pláži, je to romantika a výhled z pláže přes moře je na vzdálenou pláž v Primorsku. Procházky po pláži v Bulharsku mohu jen doporučit :-)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dovolenou jsme si užili, stačí však na týden, protože delší dobu by se tam člověk mohl začít "nudit", řekla bych že je to potom už dost stereotypní, takže by bylo nutné vymýšlet další aktivity :-) Hotel Kamenec je perfektní, pláž i moře jedno z nejlepších a nejčistších, byli jsme moc spokojeni. Jídlo také super, vždy velký výběr a nikdy nic nechybělo. Obsluha skvělá jak jsem už psala, pouze na recepci by se mohly děvčata více snažit... Hotel můžeme doporučit těm kdo hledá klidnější místo, od kterého je však blízko do města za zábavou :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 67 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání