Napsat recenzi

Dovolená 2019 Mořské legendy Kiten

Recenze hotelu Hotel Mořské Legendy *** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 92x
Recenze se líbila: 209 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování jsme znali z předešlých dovolených, tak jsme věděli do čeho jdeme. Hotel je obyčejný, pan majitel velice příjemný. Vraceli jsme se po pěti letech i se čtyřletou dcerou, takže OK. Jediná změna byla vyměněná podlaha v pokojích, už není koberec, ale plovoučka, nebo lino /nevím :-)))). Každopádně to nebyla dobrá volba, písek co taháte z pláže /i nevědomky) je všude na podlaze, klouže, je to prostě nepříjemný.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

v pohodě, až na ten úklid, ze začátku se uklízelo, spíše vysypávaly koše každý den, pak už párkrát ne, toaletní papír nebyl doplňován, tak jsem pro něho chodila sama do úklidové místnosti. Spíše jsou obletovaní bulhaři, kterých bylo v hotelu poměrně dost.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

v pohodě, není co vytknout, všeho dost, co po ránu tak člověk sní:-))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

personál v pohodě, ale jak jsem uvedla, bulhaři jsou na prvním místě

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

pláž, no ....., písek plný nepořádku, vajglů, střepů, bulhaři jsou neuvěřitelný prasata!!!! hlavně teda vybírají poplatky za lehátka a slunečníky a písek je hnus. po těch letech co jsme se vraceli, tak to je síla. kdyby před sezonou písek vyčistili, to se asi nikdy nestane. všichni bulhaři kouří, vajgle zahrabávají do písku, nebo hážou do moře!!!!!!! a to včetně kelímků apodobných. moře by bylo čistější nebýt tohoto!!! Navíc do moře nainstalovali nafugovací obří skákací obludnosti, naprosto mimo!!! zavazelo to, a pro malé děti to není! vlastně pro malé děti tam nebylo nic!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

pořád stejný, tam se nic moc nemění, akorát přibyl market, což dobrý, ale ta obsluha, rypáci, neochodní, nepříjemní, opravdu mě to vadilo, při každým nákupu se tvářili, že je vlastně obtěžujeme. Celkově v obchodech a restauracích (samozřejmě byly i vyjímky) to bylo strašný. Kolikrát nám nechtěli dát české menu, že neví, nemají, nedonesli objednané jídlo, ale jiné a dražší, o pití ani nemluvím. Byl problém se kolikrát normálně najíst.Vyžití pro děti - nula! Sice stánků s hovadinama všude dost, ale to bych musela vybírat z bankomatu obden:-))

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově, už tam nejedu!!!!! jezdili jsme tam strašně rádi, příjemný hospůdky, lidi, paráda. Teď se z toho stává cosi otřesnýho. Na prvním místě jsou Bulhaři, Rusáci, a Češi? Tak ti až někde hodně daleko, asi pro nejsme dost dobrý!!!!!Nevím, kdo z čechů jim něco špatnýho udělal, ale připadlo mě to, že nejsme vítaní!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání