Napsat recenzi

poslední turnus v sezoně

Recenze hotelu Hotel Kiten Beach **** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 394x
Recenze se líbila: 661 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Kiten Beach nás více než zklamal, protože kvalita služeb nám (všem návštěvníkům) dávala až příliš znát, že jsme poslední návštěvníci hotelu v sezoně. Při výtce těchto nedostatků u CK Krasim z Jihlavy nám její pracovnice odepsala - celkem shrnuto - co by jste čekali na konci sezony. V případě zájmu jsem schopen naši emailovou korespondenci zaslat.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování bylo na uspokojivé úrovni **** hotelu, byť jeho kvality nedosahují asi na *** hotel v ČR. Pár příkladů - povléct jsme si museli sami - děravým povlečením, když jsme na recepci ohlásili, že nám na pokoji nefunguje lednice (asi druhý den pobytu), recepční nám řekla, že opravář tam není a až přijde tak mu to řekne. Do našeho odjezdu asi opravář nepřišel protože lednice nefungovala. Jinak kromě drobných závad jako netěsnost sprchového koutu, nebo poškození nábytku bylo ubytování uspokojivé.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Největším problémem byla jednoznačně strava. Byla naprosto jednotvárná, prakticky bez ovoce (pouze asi dva dny meloun a pak jeden den pomačkané, nebo plesnivé broskve). Jídlo byť bylo uloženo v ohřívačích bylo studené. Výběr nebyl asi nikdy z více než ze dvou jíde na oběd, stejná situace byla na večeři. poslední snídani nebylo už k snídani ani máslo a při dotazu kde je máslo mi číšnice řekla, že máslo "ne". Byť jsme měli zaplacené služby all inclusive - kvůli malému dítěti - a tyto služby zahrnovaly mimo jiné i zmrzlinu, nikdy tam zmrzlinu neměli. Ohledně nápojů, vše bylo v pořádku, neomezené množsví alkoholických i nealkoholických nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení pokoje byla televize s asi 50-ti programy, lednice (v našem případě nefunkční), fén v koupelně, dostatek ručníků, které byo možno každý den měnit. Služby úklidu byly myslím na Bulharsko standartní. Služby číšníků a recepčních byly v pořádku, služby delegáta CK Krasim Tour nemohu posoudit, protože jsme jej viděli pouze ráno druhý den po příjezdu, byť měl na infotabuli napsané, že je v hotelu přítomen každý den v určitých hodinách ráno a večer.Na hotelu byl delegát jiné CK, který nám podával pro nás důležité informace.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž v Kitenu je čistá, písečná, moře taky čisté. V našem termínu -první týden v září- nebylo na pláži už tolik lidí, krom víkendu, který byl svátkem sjednocení. Během našeho pobytu už na plážích schovávali dřevěné rošty, lehátka, slunečníky. Doporučuju vzít plážový stan. Jednoduchá instalace, prostorný. Pokud mi něco na pláži vadilo, tak pouze to, že není moc blízko hotelu, cca 400m, což ale není chyba anni CK, ani hotelu, ale moje, že jsem si nezjistil na mapě, jak daleko hotel je.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Město Kiten je umístěno na poloostrově. V termínu naší dovolené už končila sezona, podle toho taky město vypadalo. jinak ve městě je spousta starých nefunkčních hotelů a kempů, které narušují jinak příjemnou atmosféru přímořského městečka. Z města je docela blízko jedno ze dvou významnějších historických měst - Sozopol. Je možné se tam dostat autobusem, který jezdí z nádraží asi každo hodinu a jízdné stojí 5Lv pro dospělého. Je to určitě lepší řešení, než platit 35Lv za osobu fakultativní výlet pořádaný CK.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkově jsem byl z dovolenou spokojen, protože jsme tam jeli hlavně kvůli mři. Velice mě zklamal přístu CK po mé výtce a nulová reakce pracovníka CA Invia, která mi tuto dovolenou zprostředkovala. Pro příště jsem poučen a určitě nebudu cestovat s CK Krasim Tour a pravděpodobně už nevyužuju ani služeb CA Invia, protože v odpovědi CK Krasim, na mou stížnost bylo nejčastěji zmiňováno, že na všechna úskalí mě měli upozornit pracovníci CA Invia.

K další odrážce pro vysvětlení - Tento hotel i Cestovní kancelář bych nedoporučil ani svým nejhorším nepřátelům.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání