Napsat recenzi

hotel Kamenec jedna velka katastrofa

Recenze hotelu Kamenec Hotel **** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 835x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • binec pod postelí binec pod postelí
  • plíseň plíseň
  • plíseň plíseň
  • polední svačinky polední svačinky
  • pod tím jsem spal pod tím jsem spal
  • totalně rezavé totalně rezavé
  • sifón neznají sifón neznají
  • plíseň pod vannou plíseň pod vannou
  • jiídlo pod postelí jiídlo pod postelí

Tento hotel neodpovída 4* ale nazvem ubytovna jak stravou tak ubytovaním a čistotou ani nemluvím.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Všude špína a plíseň!!!. staré koberce které se asi nevysavají,okna a balkonové skla snad nemyté od lońské sezony. pod postelí jsem měl zbytky jídla a špínu asi taky s mimulé sezony. Spal jsem na totalně pročurané a smradlavé madrací.Prostěradla nejsou napinací tak že ráno ho máte smuchlaně pod sebou.Koupelna jedna velká plíseń kde je vanna do které se špatně leze aby v ní člověk neuklouzl ani před vannou není proti skluzová podložka.U umyvadla není sifón je napojený přímo do odpadů tak že veškerý smrad jde do koupelny a ventilace nefungujé.Nikdo koupelnu nám nevytřel ani neumýl wc jen nám vyměnili ručniky které už taky něco pamatují.Skříń ták páchla že jsme tam ani věci nedavalí.Karta na oteviráni dveří funguje asi tak že si musite pohrát aby jste otevřeli a to jsme zjistili že mezi zarubní a dveřmi je škvíra kde strčíte něco tenkého a dveře se vám otevřou samé to nám ale ihned spravili (pokoj 202).

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Nejsem žadná fajnovka ale 5den pobytu jsme pozvali přes delegatku hygienu na nastravu.Jídelná malá na tolik hostů čekáte až se uvolní místo i proto že perzonál je pomalý v odklizení talířu.Nesmyslné uspořadaní jídla na jedné straně maso a na druhé přilohy tak že musíté obejít celý pult kde naražíte do dalších hostu a ve finale když dorazíte u neví přiloha tak čekáte a čekate. Jsme to řešili že jeden brál maso a druhy přilohu.Jídlo vlažné neli studené a připalené stalo se nám že už taky třeba nebylo tak ho nahradili něčím jiným s předchozího dne.Co se tyče jídla jen kuřecí křídla ,mleté maso a karbanatky ubohý vyber salátu drezinky jsem tam ani neviděl a ovoce jsme měli jen třešně a jablko 2dny před odletem byl i meloun jeden tác a potom už nic.Snídaně studený párek vajíčko na tvrdo a veka jako smaženka opět studená plus nějaké sladke pečivo.A to jsme si všimli že čišnik u snidaně před námi dal salám po hostech co nedojedli spátky na půlt pro další hosty nechci se ani domyslet so se tedy děje v kuchyni.POZOR všude jsou venku hnízda vlaštovek aby vám něco nepřistalo do talíře.Polední svačinka v podobě hosky by nejedl ani můj pes a ve zmrzlině se každy hrabal sám misto aby to nabirál personál k tomu opět sladké pečivo od snídaně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Nic s toho co katalog nabizí tam není vyřivka už několik let nefunguje masaže vám nikdo nezajistí animace žádna jen jedná mistnost na hlidaní dětí kde se dvě hočiny hodně nudí.Bázen nikdo neuržuje lehatka si musíte první obetřít od extramentů vlaštovek a potom lehnout.Kolem bazénů děcka lítají skáčou ze všech stran opět nikdo kdo by na to dohlížel.Záchody u bazénu nikdo nevytirál jak dámské tak panské a smrad no děs.U baru opět hnízda vlaštovek.U baru senám stavalo ze dochazelo pití jak nealko tak alko.Jsem člověk sředního věku ale co tám pouštěli do těch repráku za hudbu ještě teť mi duní v uších žádna pohodová hudba u baru.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

K moři jsme moc nechodili proto že v moři byli štipky které štipali. K moři to je asi 300m pískem a kolem bordel od skla a starého zeleza. Za 2lehatka a dešník chcou 18leva asi cca 250kč taky tam nikdo neležel

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Jeden velký zapadakov před hotelém plné kontejnery odpadku do kterých létali racci adělali bordel co se tyče smradu nou koment.Z bazenu se dívate na torzo hotelu které je už několik let tak jak je.Město pár obchudku a restaurací nic moc . při rocházce na druhou pláž jsme pokkali policistu ktery nám řekl že v této oblasti pár let není radno se sám pouštet že tu není bespečno.Podle toho to okolí tak vypadá.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Já myslím že ktomu není co dodat kdo si chce užít pěknou dovolenou bez nervu a starostí a odpočinout si a hlavně nelitovát vyhozených pěněz. Ať si radějí zvolí jinou destinaci nebo jíne místo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 67 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání