Napsat recenzi

Bulharsko Kamenec

Recenze hotelu Kamenec Hotel **** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 461x
Recenze se líbila: 314 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově jsme byli s pobytem spokojeni, i když je to menší hotel a není tu tedy takové vyžití v podobě animací, jako v jiných větších resortech.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování bylo čisté. V koupelně počítejte s tím, že chybí jakákoli zástěna a voda i při velkém snažení teče všude, takže pokaždé povodeň. V koupelně je vana. Uklízečce jsem si musela říci, aby mi vyluxovala. Jediné co dělala, bylo, že vysypala odpadkové koše (na záchodě nesmíte papír vhazovat do záchodu, ale do koše) a asi 2x za týdenní pobyt vyměnila ručníky. Pokud budete mít přistýlku, počítejte buď s matrací na zemi, nebo velmi tvrdým malým gaučíkem. Jinak byl pokoj poměrně velký, k dispozici jsem měli i malou ledničku.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Stravy bylo dostatek. Ale, jak jsem se zmínila v úvodu, je to malý hotel a tomu odpovídalo rozsah stravy. Nebyla tak široká nabídka a spíše taková "levnější" jídla. Stále dokola kuře na různé způsoby, občas vepřové a hovězí vůbec. Čekala bych také více ryby, ty byly velmi sporadicky a ne moc chutně upravené, vesměs smažené. U odpoledních svačin mi chyběly např. palačinky pro děti, nebo ovoce. Byla vždy zmrzlina a k tomu jejich pečivo na různé způsoby. Potkali jsme v hotelu pána, který do stejného hotelu jezdí pravidelně a říkal, že jídlo bývávalo mnohem lepší, že se hodně pohoršili. Venkovní bar fungoval od 10 do 22. Ve 22 se zatáhla roleta a konec. I když děti stáli ještě před touto dobou u baru, měly smůlu.

Shrnuto - hlad jsme neměli, nestrádali jsme, ale v jiných hotelích to bylo určitě lepší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál byl velmi vstřícný, usměvavý, hodně rozumí česky. V hotelu byli hlavně Češi, Slováci a Bulhaři. Jinou národnost jsem tam snad nepotkala. Češi převládají. CK, se kterou jsme tam byli, byla naprosto ve všech směrech v pořádku.

Trochu mně chyběl zelený prostor kolem hotelu. Aby se tam dalo stáhnout lehátko pod strom. Zázemí hotelu je takové, že stojí hotel, na ten je nalepen bazén, poměrně malý pod ním malý bar a to je vše. Když vyjdete z této části, již to nepatří hotelu a vše si platíte, včetně lehátek a slunečníků na pláži.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na pláži hlava na hlavě. Vybírala jsem hotel, kde nebude tolik lidí a bude více klidu. Příště již takto volit nebudu. Velikosti hotelu odpovídají i další služby. Na pláži si můžete za 6 leva na den pronajmout slunečních, nebo za dalších 6 leva lehátko. Máte možnost buď slunečník se 2 lehátky nebo jen slunečník (nepřemístitelný).

Co ovšem nemělo chybu, bylo moře. Opravdu velmi vhodné pro malé děti nebo neplavce. Velmi daleko vystačíte, pláž i moře jsou písčité a čisté. Žádné chaluhy. Boty do vody nejsou potřeba. Jen dva dny jsme měli vlny (ale malé), že do nich děti mohly skákat a užily si legraci, jinak bylo moře stále klidné.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Měli jsme balkon s výhledem na bazén. Hned za ním jsme koukali na jiný hotel a hlavně rozestavěný asi další hotel. Nic moc hezkého. Obchody jsou blízko, smlouvat se v nich moc nedá.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Na dovolené jsem si odpočinula, což bylo hlavním smyslem, užili jsme si moře, využili vodní zábavy, kterou na pláži nabízeli. Byli jsme spokojeni, ale příště určitě zvolím jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 67 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání