Napsat recenzi

Vyhraná dovolená

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 739x
Recenze se líbila: 547 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jak už říká název - poštěstilo se nám a odměnou byl 11ti denní zájezd do Bulharska pro dvě osoby a ještě k tomu ultra all inclusive. Co víc si přát .. ? :-)

Ubytování  průměrně (3,9/5)

S ubytováním jsme neměli vůbec problém. Pokoj nebyl ani malý ani velký, součástí byla prostorná koupelna s vanou a balkon s posezením.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Stravování bylo dost slušné. Jídla se často opakovala, ale vždy jsme měli na výběr snad z deseti variant, takže vybrat se rozhodně dalo.

Snad jediné, co nám nevyhovovalo, byly snídaně, které jsme úplně vynechali. Neříkám, že nebyly k jídlu, ale my si nevybrali a počkali si až na oběd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Nic nám nechybělo. TV a internet bývá už asi samozřejmostí. V hotelu jsme si zahráli stolní tenis. Dá se tam hrát i kulečník, funguje posilovna, masáže a kdo ví, co ještě.

My si koupili výlet po řece Velece lodičkou. Bylo parádní počasí, viděli jsme želvičky, krásné lekníny a spousta dalších krás v okolí řeky. Poté nás loď převezla na nádhernou pláž, kde z jedné strany byl břeh řeky a z druhé krásné moře. Hodina koupání utekla velmi rychle, což byla škoda :-).

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Když jsem před odjezdem pročítala recenze na zdejší pláže, měla jsem obavu. Nevím jak ostatní, ale my neměli problém ani tady. Pláž jsme měli čistou a strávili jsme na ní dost času.

Prošli jsme se i po pobřeží, kde jsme teda narazili na místečka se spousty řas a ne příliš vábné vůně, ale zase to nebylo místo, kam by si člověk dal deku nebo se šel koupat.

Jedno mínus bych k pláži asi měla. Vlastně spíše na plavčíky, kteří, dle mého mínění, byli až moc přísní a nepouštěli lidi do moře. Za těch 11 dní vyvěsili zelenou vlajku pouze 2x, pak byla převážně červená a my si mohli smočit akorát tak nohy.

Pokud srovnám velikost vln (ani ne metr) naší pláže u hotelu a s místem u řeky Veleky (cca 2m), tak tomu opravdu nerozumím. Myslím si, že by plavčíci u hotelu měli lidem více důvěřovat a nebát se je pustit alespoň 5 metrů od břehu. Vždyť to koupání je součástí dovolené, na kterou spousta lidí šetří celý rok a pokud mají zákaz vstupu do vody, pak to není pravá dovča ;-).

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Nejsem si jistá, jestli je to na tři hvězdy, ale budiž.

Vzdálenost obchodů od hotelu je asi 300 metrů. Jdete v podstatě po hlavní ulici obklopenou stánky se zmrzlinou, cukrovou vatou, hafo kukuřicí - tu asi hodně milují, a pak stánky se suvenýry.

Slibovali netknutou přírodu - ano, to souhlasí. Bulhaři asi neznají sekačku na trávu nebo křovinořez. Šokovala nás prezentace parte. Snad na každém domě a stromě jich viselo v průměru tak pět.

Dále jsme vůbec nepochopili parkování. Chodník není pro chodce, ale pro auta. Parkují ve směru i v protisměru, pod auty se skrývá spousta koček a toulavých psů, no a za auty nebo jen tak na silnici se nachází barely s vodou (také neznáme důvod).

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Beru naší dovolenou jako povedenou. S cestovní kanceláří bylo vše v pořádku a hotelem také. Byli jsme spokojení a rozhodně se budeme příště na CK obracet :-).

Tato destinace a hotel je vhodná opravdu pro rodinu s dětmi nebo pro ty, kterým vyhovuje celodenní opalování a ležení na pláži.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání