Napsat recenzi

Velká nespokojenost!!

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 802x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Vrátili jsme se 22.6.2014 a musím napsat,že celkově jsme byli až na menší vyjímky velice nespokojeni.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování docela ušlo.Personál se snažil,každý den jsme měli uklizeno,ručníky vyměnili jednou.Každý den doplňovali kávu,mycí potřeby,ale na čtyři hvězdičky to opravdu nebylo.Se zavřenýma očima tak na 3.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava??Jak už tady někdo psal první dva dny to šlo,ale bylo to pořád dokola.Pořád to samé na snídani,oběd i večeři s menšími obměnami.Nic nového nepřidali,pořád dokola.Nemluvě o tom,že když venku pršelo v časech jídla tak logicky byla uzavřená terasa a kapacita jídelny je velmi malá a tak se několikrát stalo,že na jídlo byla fronta až dolů pod schody a čekalo se i 20min jako u nás kdysi když přivezli banány.Hrůza.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Jak už jsem psala výše vybavení,služby a personál to se dalo,ale na 4 hvězdičky to určitě nebylo.Hlavně kvůli lehátkům.Nemají to vůbec vychytané.Čtyři hotelové komplexy a 2 bazény ....lehátek tak 100 a to možná.Ráno,ale hodně brzy(protože jsem vstávala tak kolem 6.30h nejpozději)češi naběhli a na všechny lehátka si dali ručník.Aty tam měli celý den i když tam vůbec nebyli.Personál to nijak neřešil.Animátorský česko-bulharský tým byl snad nejpovedenější z celé dovolené.Snažili se a dětem i dospělým každý den něco nového vymysleli.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž???V loňském roce jsme byli v Jeravi v Primorsku s cest.kanceláří ********** a moc se nám tam líbilo-úplná spokojenost a tak letos jsme jeli opět s ********** a na pani jsem měla požadavek,aby hotel byl srovnatelný s loňským a se vším všudy.Tak paní buď v Carevu nikdy nevbyla nebo opravdu nevím.Ještě teď jsem zlá.Poprvé když jsme přišli na pláž(jesli se to dá vůbec nazvat pláží) mně málem omývali.Velký zápach jelikož je tam vyveden trativod z hotelu a nemluvě o tom,že mezi těmi šutry jsme viděli několik mrtvých potkanů.To Vás hned přejde se tam jít koupat.Nechápu proč cestovní kanceláře,které tento hotel nabízejí okolí hoteu nenafotí objektivně.No vlastně chápu nikdo by tam nejel!!!Pláž co je vyfocená na fotkách tam sice je a odpovídá těm 80m,ale už Vám nikdo neřekne,že je od beach baru dalších 100m a lehátka na této pláži jsou za denní poplatek 10leva za 2lehátka a slunečník.U beach baru je pláž katastrofální.Aby se člověk dostal do moře musí zdolat nělikok metrů velkých šutrů.Nemluvě o tom,že člověk musí být na pláži velice brzy,protože lehátek tam je tak 50 a to si myslím,že jsem ještě přidala a na tyto lehátka jsou vlastně 4 hotely.No a neposlední řadě co si budeme povídat češi jsou češi a pořád stejní.Lehátko zaporou ráno a pro jistotu hned pro celou rodinu a pak tam celý den nejsou.Všude je napsáno,že pokud na lehátku nejste půl h na lehátko ztrácíte nárok,ale nikdo s tím nic nedělá a pak se tam lidi neskutečně hádají.Takže buď karimatku nebo lehátko sebou!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu je další katastrofa.Neskutečný bordel,ale úplně všude,tráva metrová nikdo se o to nestará....bahno když prší.Děs.Městečko je také tragédie.Krámky mně moc neberou,ale stejně tam nejsou,ale není se jít ani kam projít nic tam není ani k vidění.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Velice opravdu velice špatný až katastrofální.Jsem z Bulharska díky této zkušenosti vyléčena a opravdu už do této země asi nikdy nepojedu.Tento hotel bych nedoporučila ani svému největšímu nepříteli

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 121 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr Damian: Asi jsem byl nÄěkde jinde !!! - 30. 6. 2014 15:31

Byl jsem v Hermesu od 15.6. do 29.6.2014, ale dle recenze paní­ Šárky, se jednalo asi o jiný hotel. Másice pravdu, že asi 80 metrů od moře je vývod kanalizační­ stoky, ale ta za mé přítomnosti nebyl používána a vůbec nebyla cítit, taktéž jsem nevidě›l žádné mrtvé potkany. Je pravda, že na pokoji nejsou zlaté vodovodní páky apod. (jinak si nedovedu př™edstavit co se jí­ ne ubytování nelíbilo), lehátka na pláži jsou obsazena již od brzkých ranních hodin, ale paní Šárko kdo si myslíte, že je obsazuje, "nenažraní­" klienti a hlavně› pokud je leháttko 30 minut neobsazeno, tak ručník můžete dát ne recepci a na lehátko si lehnout. Co se týče ultra all inclusive, tak pokud je Vám málo např™. zlatá tequila, Tullamore Dew, kvalitní ruská vodka apod., tak Vám teče doma z kohoutku asi pravé francouzské šampajské a doopravdy pak chápu Vaši nespokojenost. reagovat

Jolana: recenze nelže - 27. 3. 2015 21:27

Dobrý večer pane Damiane, já tedy taky musím souhlasit s touto recenzí, vše co paní napsala tak je bohužel pravda. V Jervavi jsem byla v červenci a opravdu nechápu, jak tak drahý hotel může být tolik nedostatků, nejsem nijak náročná, ale ta pláž byla opravdu katastrofální, předražený lehátka a hotelová jídelna a stále se opakující jídlo taktéž. Nejhorší dovolená, na které jsem kdy byla, CK to evidentně moc ohlídané nemá...Nechápu, jak se do tohoto hotelu může ještě někdo vůbec vrátit. Za mě fatální omyl bohužel :( reagovat

Petr Damian: Re: recenze nelže - 29. 3. 2015 12:07

Paní Jolano, pokud jste se nespletla, tak píšeme každý o jiném hotelu, já o Hermesu v Carevu a Vy o Jeravi v Primorsku. K Hermesu můžu opět pouze napsat jen to nejlepší a taktéž Vás můžu upozornit, že je nás dost velká skupina (cca 10 rodin), která se sem každoročně pro velkou spokojenost vrací. Nikomu ale nechci vnucovat své názory, pouze píši co jsem doopravdy viděl a zažil. Bohužel je např.smutné, když na hotel přijede paní ve věku 65+ s manželem a vnoučaty a začne hned vyřvávat a teď cituji : "Tady to bude stát za hovno, určitě se nedá kouřit na pokoji ". Tyto lidé by měli zůstávat doma a nekazit ostatním dovolenou. Pokud mi zdraví bude sloužit, tak se do Hermesu budu vracet každoročně, hlavně kvůli vynikajícím lidem jak domácím, tak i Čechům. reagovat

Šárka: Recenze nelže - 30. 3. 2015 6:00

Paní Jolano, já jsem opravdu psala o Hermesu.V Jeravi jsme byli ve 2013 a byli jsme spokojeni.Pokud se Vám tam nelíbilo a teď samozřejmě nechci Vám vnucovat svůj názor Určitě do Hermesu ne.Nesahá Jeravi ani po kotníky v ničem. reagovat

Jolana: Re: Recenze nelže - 31. 3. 2015 7:50

Jej, no máte pravdu, to se omlouvám, nicméně, nejste první, od koho slyším na Hermes špatné ohlasy, dokonce ani v Last minute centru nám Hermes nedoporučovali a tak jsme zvolili Jeravi, ale taky to byla nešťastná volba :( . reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání