Napsat recenzi

Potěmkinův hotel - nebrat

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 219x
Recenze se líbila: 260 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Čekáte, že vám čtyřhvězdičkový hotel bude doplňovat malá mýdla nebo lahvičky se šmaponem? Chtěli byste dostávat čisté ručníky, třeba aspoň po čtyřech dnech? Aha. Tak pozor. Tenhle hotel se tváří jako luxus, ale pod naleštěnou skořápkou najdete pěkně zkažené vajíčko.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj průměr.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Vařit sice neumím, ale stejně si myslím, že většinu těch jídel bych dokázal uvařit nápaditěji a s lepší chutí. Tedy aspoň s nějakou chutí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Sice jsem měl zaplacené "ultra all inclusive", ale v baru pořád něco chybělo. Celkovou úroveň hotelu dobře ilustruje třeba způsob, kterým mě obsloužili na hotelovém baru, když jsem chtěl presso s mlékem. (Přeskočím, že o den dříve mi řekli, že mléko nemají vůbec.) Barman si beze slova vyslechl moji objednávku, postavil přede mě šálek s pressem (bez mléka, bez talířku, bez ničeho), otočil se a odešel kamsi pryč. Čekal jsem, co bude, protože mléko jsem vyslovil dost zřetelně. Za chvíli přišel s krabicí mléka a plácnul ji beze slova vedle šálku. Pak se na mě díval, jak s krabicí zápasím, abych si ji otevřel. Bylo mu to úplně jedno.

Epizoda s mlékem je samozřejmě maličkost, vypadá to spíš jako anekdota. Jenomže když takovýchto věcí zažíváte denně deset, nezbyde vám, než to celé brát jako sérii vtipů - jinak si zkazíte dovolenou. Začne to kafem, pokračujete jídlem bez chuti, recepčním, který se usmívá jako služebníček, ale neudělá vůbec nic, co by ho stálo nějakou energii navíc, a tak dále a tak podobně. Plavčíci nerudní, číšníci bez úsměvu, animátoři nafoukaní amatéři. Milá byla jen pokojská, která sice neměla k dispozici čisté ručníky ani mýdlo, ale aspoň byla - snad jako jediná z personálu - milá.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Jestli si rádi připadáte jako tupý stroječek na peníze, pak je Hotel Hermes to pravé místo pro vás. Rozhodně se k vám tak všichni chovají. A úroveň služeb tomu odpovídá ve všech ohledech.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 121 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mb: nejen penize jsou pryc - 18. 8. 2018 16:32

ale i Vase dovolena a cas a to je priserne ! socik se zapadnimi cenami Ale pisete stylisticky uzasne o cele te hruze Uvazujeme o holetelu 5 * v EGYPTE ale pouze snidani nebot ty kantyny zavodky a litani ci fronty je priserne EL gOUNA 30km na sever od Hurgady ma napr SULTAN hotylek uzasne a mesto je jak mala Italie s obsluhou kavarny restaurace podivejte na YouTube AI je nutne v pousti ale jinak ne reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání