Napsat recenzi

Pláž katastrofa

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 509x
Recenze se líbila: 257 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Animátoři super,recepce,jídlo bez problémů

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Malý,ale dostačující pokoj.Výhled na bazén a bylo vidět i moře.Bohužel výhled na moře kazil výhled na neupravené parkoviště a okolí,kde křovinořez a sekačku nejspíš ani neznají.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Výběr pěkný,každý den si mohl člověk složit k jídlu něco jiného.Jen to chce trochu fantazie.Výborné byly jídla připravované na terase.Jen ty fronty na něj :/

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Po 4 dnech od příjezdu jsme chtěli vyměnit ručníky,vysypat koš a doplnit toaletní papír.Nestalo se tak.K doplnění papíru došlo až následující den,kdy si pro něj vyloženě došel manžel.Uklízečky se ještě chcichotaly.Koš byl vysypán až 5 den,kdy si pro ně opět došel manžel.Ručníky s protivným výrazem odnesly,ale nové už nedaly.Ve společných prostorách(schodiště,chodby)binec.Za mě nejhůř prováděný úklid ze všech dovolených a na to,že hotel má 4 * je to celkem drzost od personálu.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

V popisku stojí že městská pláž je písčitá a pozvolná.Ano mohu souhlasit,je opravdu moc pěkná.Nicméně není to hotelová pláž,kde by se vztahovaly služby UALL.Ta kde se toto vztahuje a je hotelová,je přesný opak.Kameny na břehu,které se dají přejít v botech.Průser jsou ostré kameny,které nejsou absolutně vidět a hodí-li Vás na některý z nich vlna,můžete se pěkně potlouct.Vůbec nechápu,jak tam můžou fungovat rodiny malými dětmi.Je to vážně nebezpečné.Za vlny nikdo nemůže,ale rozhodně by měl být pravý stav hotelové pláže popsán u nabídky hotelu,což absolutně není.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Přímo v hotelovém komplexu je to hezké.Okolí hotelu šílené,stačí jen pororozpadlé schody,kterými se chodí do města.Všude neupravené křoví,ve kterém se ale hezky schová tu vyhozená sedačka,tu rozpadlé auto.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Dovolená špatná nebyla,až na tu pláž(což je dost podstatný problém) a úklid.Program animátorů byl výborný,u jídla si vždy člověk vybral.Myslím si,že za tu cenu se seženou na 100% lepší hotely.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 121 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání