Napsat recenzi

Perfektní dovolená!Negativní recenze z 2018 tu píší dokola dva stejní lidé...

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 654x
Recenze se líbila: 245 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Perfektní dovolená na které jsme byli s rodinou již po několikáté!

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje jsou velké akorát, kdo chce víc prostoru, musí si připlatit suity, což jsou dvě místnosti.

Rozkládací gauč jako přistýlka je dobrý pro děti, pro dospělé si nejsem jistá jak bysme to dali.

Úklid normálka každý den, i když nechápu ty lidi co chtěj denně vyměńovat povlečení a ručníky, to děláte i doma? Nebo spíš nechápu ty reakce když to tak jednou není...Všude bylo čisto.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo výborné, velký výběr, samozřejmě když je člověk déle, tak už se něco opakuje,ale to se nám stalo i v 5* v Turecku, takže opět nechápu výhrady. Třeba salámy obecně nemají v Bulharsku v hotelech moc dobré, je to taková obdoba Gothaje apod, o to víc jsme si k snídani nakládali jiné věci, výborné sýry, všechny možné druhy sladkého i slaného pečiva, marmelády, vejce na různé způsoby, párečky, děti cornflakesy nebo lívanečky... Večeře vždy hrozně velký výběr, něvěděli jsme co si kolikrát dát a bulharská kuchyně nemá chybu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál normálně milý a ochotný, je pravda že welcome drinky jsme taky nedostali, jak tu nějaká bláznivá paní psala,ale nevím kde je to standard a ráda bych to zažila.

Animátoři od A***** byli hrozně ochotní, milí a naše děti z nich byly nadšené a nechtěly vůbec odjet. Příští rok tam má být nově Aquapark, to se naše děti zblázní.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

V moři jsou místy kameny to je pravda, člověk to prostě musí vychytat, jinak pláž písečná a ještě je tam bazén pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Bezproblémová dovolená, kterou jsme si s dětmi na maximum užili a užijeme i příští rok!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr Damian: Absolutně souhlasím s Pavlínou. - 8. 4. 2019 11:44

Ještě bych chtěl jen doplnit, že ke snídani je božská ta jejich "paštika", ona je to vlastně poctivá vepřová konzerva. A doporučení pro ty co čtou jen negativní recenze a hlavně jim bezmezně věří, zkuste Hermes navštívit a uvidíte, že se nedá věřit všemu co je napsáno. Všem přeji krásnou dovolenou a s těmi co navštíví Hermes, tak na viděnou !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání