Napsat recenzi

Perfektní dovolená

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 179x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z terasy jídelny, vpředu je blok č.3, po pravé straně je část bloku č.1 pohled z terasy jídelny, vpředu je blok č.3, po pravé straně je část bloku č.1
  • pohled na pláž ze skal pohled na pláž ze skal
  • pohled na jeden blok pohled na jeden blok
  • osvětlení bazénu osvětlení bazénu
  • výhled z terasy bloku č.4 na bazény, blok č.3 a 2 a nízkou budovu s recepcí, jídelnou a "pool" barem výhled z terasy bloku č.4 na bazény, blok č.3 a 2 a nízkou budovu s recepcí, jídelnou a "pool" barem
  • pohled na moře a pláž z hotelového balkónu pohled na moře a pláž z hotelového balkónu

Do Bulharska jsme jeli potřetí, takže jsme relativně věděli, co a jak. Až na asi 2,5 hodinové zadržení v buse před letištěm (řešila se ztráta - krádež videokamery a policisté náš transfer nechtěli pustit než se vše vyřeší a sepíše ...) vše OK. Hotelový komplex se nám líbil, ale je možné, že pro jedince vyhledávající spíše menší objekty a samotu, je živější. Mezi komplexy jsou 2 bazény s lehátky a slunečníky. Úprava pokojů a čistota byla na velmi dobré úrovni. Při vstupu do moře byly bohužel ostré kameny, po jejich přejítí písek. Byly i řasy, ale je to moře a řasy není znečištění lidmi, je to prostě příroda.

Celkově rádi dovolenou v Hermésu a v Carevu, doporučujeme.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování perfektní, "byt" obsahoval velký obývací pokoj s 2 rozkládacími gauči (na jednom spaly děti), kuchyňským koutem (2 varné desky, lednička, rychlovarná konvice a každý den doplněný čaj a káva v sáčku s cukrem, nádobí a příbory), TV s několika českými programy a vstup na balkon. Druhý pokoj (ložnice) byl trošku menší s 2 pevnými lůžky. Koupelna s WC a ještě jedno WC samostatně. V pokoji byl trezor (zdarma), žehlička s prknem, v koupelně fén. Negativem byly na 4 lidi trošku menší skříně (ale alespoň pak bylo dlouhé balení :-) )

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Ultra all inclusive zahrnoval snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Nabídka byla široká, jídla se za 10 dní samozřejmě někdy opakovala, ale to nepovažujeme za negativum (však doma také opakujeme určitá jídla). Nejsme nijak vybíraví, naopak nesníme úplně všechno -> i tak byla nabídka opravdu široká, i syn, který je v jídle docela náročný hlady rozhodně netrpěl. Součástí všech denních jídel byla nabídka ovoce a zeleniny, po obědě a večeři nabídka zákusků (velmi chutné). V nabídce byla rovněž možnost výběru ze zdejších vín (bílé a červené).

Jako negativum bylo náruživé kuřáctví Bulharů, kteří byli ubytovaní v hotelu jako hosté -> nebylo možné jíst na terasách jídelny, protože Bulharské matky a otcové neustále i při jídle vykuřovali :-(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Také bez námitek. Pokojské dokonce přerovnaly i mnou srovnané prádlo, které jsem ve spěchu nechala na posteli (srovnaly i spodní prádlo - celkem jsem se cítila zahanbena, že moje urovnání není 100% :-D )

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Oficiální pláž relativně malá a úzká. Za 2 lehátka a slunečník 12 lv, takže jsme je vzhledem k polednímu pobytu na pokoji nevyužívali. Byla hlídaná plavčíkem, bylo zde WC a "převlékárna". Písčitá pláž přecházela v kameny, které byly již v moři a musely se přejít, aby jsme se dostali na písečné dno. Bohužel ty kameny byly velice ostré (porostlé řasami), takže bez bot nedoporučuji, syn si poškrábal nohy a kolena (nicméně mu to nevadilo a stejně do moře chodil). Když bylo moře klidné, dala se na dně "vyhledat" mezi kameny cestička, tu projít na písečné dno. Kousek od lehátek se nacházel "beach bar", kde byl omezený počet lehátek.

Po několika dnech jsme objevili pláž na druhou stranu od hotelu -> byla bez plavčíka a hygienického zázemí, ale byla široká, moře mělo méně řas a pláž bývala skoro prázdná (museli jsme dávat pozor na cestu, aby jsme se nepořezali o místy rozbité láhve v písku) -> vstup do moře byl tady tvořený menšími oblázky, takže pohoda i bez bot.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu se nacházelo několik obydlených a několik neobydlených rozestavěných objektů. Centrum městečka bylo vzdálené lehkou procházkou do 500 m. Městečko bylo relativně malé (asi 6 000 obyvatel), ale na procházky s dětmi stačilo.

Kdo čeká naprostý pořádek všude bude zklamaný, za hotelem a okolo domů místních byl jiný pořádek než na jaký bychom byli zvyklí doma - ale jsou to jižní národy a stejně jako Řekové, Italové a Španělé, prostě řeší jiné věci než my :-)

Prostředí hotelu bylo vždy naklizené!

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem je výtečný, pobyt zde bychom doporučili i svým známým.

Trošku zadrhávalo u bazénů deklarované zabrání lehátek na max. 30 minut. V prvních dnech byla lehátka obsazená již při cestě na snídani (v 8 hodin) a zůstávala stejnými osobami zabraná po celý den, i když se zde nenacházeli, byli na obědě nebo na pokoji. Poté si asi někdo z místních ubytovaných stěžoval plavčíkovi a ten začal hlídat obsazenost a případně osušky sbíral a nechával si je v úschovně. Bohužel někdy sebral ručník i po 15 minutách (stalo se, že jsme cestou na snídani lehátka "obsadili" a, když jsem po 15 minutách odešla ze snídaně, byly osušky pryč.

Negativní bylo všudepřítomné vykuřování -> na terasách jídelny při všech jídlech, u bazénu - bez skrupulí si místní rekreanti zapalovali jednu cigaretu za druhou, děti neděti :-(

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání