Napsat recenzi

Každý si něco najde, ale nám se moc dovolená líbila

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 636x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vrátil jsem se dnes 23.6.2014 a musím napsat názor naší rodiny.

Slyšeli jsme jak lidé nadávají na ubytování, jídlo, pláž,.. služby a nakonec při návratu i na leteckou společnost, že je to hrůza (zpoždění, dlouhé odbavení kufrů, atd.). Musím napsat tedy, že co jsme čekali jsme měli a něco i navíc.

Ubytovaní jsme byli za 10 min (příjezd v 17 hod), pokoj pěkný velký,ložnice + obývák s přistýlkou pro dvě děti (přistýlka nebyla příjemná a pro děti 11 a 13 let malá, raději matrace na zemi), vybavená kuchyň, koupelna, balkón. Nic více jsem nečekal, ale v ceně je i klimatizace a trezor. Bazény pěkné, pouze někteří si zabírali lehátka a přitom tam celý den neleželi (jako na každé dovolené). Moře a pláž? Musím napsat, že jsme se koupali hodně u baru, kde je vstup po kamenech (tam je vstup do moře opravdu nutný dodělat, ale dostaly se tam děti, ale staří bez větších problémů). Dva dny bylo moře naprosto klidné, zdůrazňuji že průzračné (pěkné na šnorchlování), koupání paráda, naopak tři dny byly vlny opravdu kruté a plavčíci nepouštěli nikoho do vody, na některých místech se opravdu nahromadily řasy a šlo se cca dva metry tímto ,,porostem,, ale za ním pěkné. Věřím, že kdo měl malé děti asi čekal jinou pláž, která je vzdálená cca 2 km, krásná písčitá pláž.

Před odjezdem jsem četl recenze a bál jsem se odjet, ale musím napsat, že jsme opravdu spokojení. Byl to odpočinek.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pěkné, pouze ta přistýlka.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Opravdu super, kuřecí, vepřové, ryby, skopové,..., moře salátů, vždy jsme si vybrali. Doma nejím sladké, ale v restauraci mi chutnalo.

Tak a snídaně. Tolik negativních názorů hostů. Proč? Byly párky, vajíčka, bramborové karbanátky, salámy, sýry, paštika, opečená slanina, ovoce, zelenina, med, marmelády,..... a spousta těch různých kuliček pro děti, které neumím pojmenovat :-). Věřte mi, že pokud si každé ráno nezmastíte vše dohromady, tak máte každý den jinou snídani.

Nápoje všeho druhu a nejde pouze o nápoje místní výroby. To bylo super překvapení.

Upřesnění: snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, noční svačina a od 11 do 18 hod u plážového baru pizza

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Neměl jsem žádný problém, jediný byl obratem vyřešen.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Popsal jsem.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Klidné město, nečekejte diskotéky, atd. O děti se vám postará animační tým a já jsem se také dobře bavil, tím co pro dospělé animátoři připravují.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Vrátím se s rodinou určitě rád.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání