Napsat recenzi

Carevo už nikdy více!

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 003x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nic moc, už bych sem nejela.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Nejsem náročná, ubytování stačilo.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Dá se říct, že jídlo bylo v pohodě, i když se pro někoho stále opakovalo. Ale doma také nejíte 15 druhů jídel denně k obědu, takže stačilo si dát k obědu jen jedno s přílohou a další den jiné ( vyšlo by to akorát na 14 dní), a ne všech 15 najednou. V tomto případě to pak bylo opravdu s malými obměnami stejné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Myslím, že vše bylo v pořádku.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Katastrofa ! Jedu k moři kvůli moři, ne se válet k bazénu, to můžu v Čechách nebo doma na zahradě. Příšerná pláž, ve vodě kameny, šutry a skály, smrdutý řasy, z nich otravný mušky. Ve vodě jakési štípající "ploštice" prý mořský blechy - takže děti nechtějí do vody. Pobyt od 3.-13.6. není ještě sezóna, tudíž autobusy na druhé pláže nejezdí. Platili jsme 60 leva taxi a jednou výlet do Primorska za 10 leva na osobu, abychom si užili moře a krásnou pláž.

V Primorsku jsme byli předloni v hotelu Jeravi a nedá se to srovnat.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Jelikož nebyla sezóna, krámky teprve začínaly, takže žádné vyžití, bordel a nuda.

V Primorsku to v této době žije.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Komu stačí k dovolené u moře bazén a bazénový bar, tak se mu zde může líbit. Kdo ale jede k moři kvůli moři, musí být totálně znechucený, tak jako já. Vyhozený prachy.

Rozhodně není tato pláž vhodná pro děti a seniory jak CK hlásá, měla jsem věřit negativním recenzím, které jsem předtím četla, ale nedala jsem na ně, proto také svým názorem přispívám a prosím věřte.

Do Careva bych už nikdy nejela, a bála bych se už jet někam jinam, než do hotelu Jeravi. Do Primorska se možná ještě někdy vrátím, do Careva nikdy !!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 121 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání