Napsat recenzi

M. Studénková

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 767x
Recenze se líbila: 346 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naše nejhorší dovolená

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Vzhledem k tomu, že se na pokoji člověk potřebuje jen umýt a vyspat, bylo ubytování dostačující. Měli jsme velké štěstí na uklízečku, která se opravdu starala o čistotu i výměnu ručníků a osušek. Hlučnou klimatizaci jsme raději na noc vypínali, nastříkali se repelentem a otevřeli si okna a balkonové dveře.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava byla největším kamenem úrazu! Náš 14-idenní pobyt se změnil v noční můru. Já miluji zeleninu, takže pokud jsem nechtěla jíst opakovaně studené jídlo nebo tvrdé maso, dala jsem si salát. Ovšem manžel potřebuje maso a jeho velká nespokojenost se přenášela i na mne. Posledních pět dní jsme jedli v městečku. Vyhnuli jsme se pobíhajícím dětem v jídelně, které vysypávaly jídlo na zem, rozbíjely nádobí, obléhaly nápojové automaty a box se zmrzlinou. Debarasovali jsme si sami, protože číšníci nestíhali. Pobavilo mě sledovat obsluhu grilu. V hotelu, kde jsou desítky dětí, si stoupne k pánvi (jedné!) človíček a dělá palačinky nebo lívance. Kecám, jednou tam byli dva. Úžasná záležitost. Co lze kuchyni připsat ke cti, povedl se italský večer. Tato kuchyně byla chutná a teplá. Byli jsme zvědaví i na Bulharský večer, ale až v restauraci jsme zjistili,jak má vlastně chutnat jejich pljeskavica. To jsou jen malé postřehy, každopádně jsme byli maximálně rozčarováni, od čtyř hvězd jsme očekávali více.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel se svým příslušenstvím vcelku odpovídá standardu, trošku mi vadil přístup Bulharského manažera na recepci, který se choval absolutně neprofesionálně. Žádné skrupule před hosty, pokud neměl náladu, raději s ním nejednat. Dobrý tah, že tam byla Češka. Bohužel neznám její jméno. Velice příjemná blondýnka, maximálně ochotná.

Nejvíce jsme byli spokojeni s obsluhou u barů. Tito mladí lidé byli jediní, kteří se stále usmívali, i

když museli být unavení. A samozřejmě neskuteční animátoři. Těm se nedá vytknout vůbec nic. Pro děti ideální společníci, večerní programy pro dospělé úžasné.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Kdo jede k moři, chce se také v moři koupat. Špína, zápach, řasy, kameny. Měli jsme nádherné počasí,ale do vody jsme mohli jen na kousku, kde opravdu byl problém s čistotou. Tam, kde byla voda čistá, nás plavčíci nepustili a neustále pískali. Když se dětem zachce si hrát s pískem, můžete s nimi jít na hřiště. Když se chcete koupat, jeďte do aquaparku, ne k Černému moři za hříšné peníze.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Jeden velký bordel. Nejen odpadky, ale i zápach.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Je mi líto, ale v poměru kvalita - cena, byl tento hotel velikým zklamáním. Na doporučení známých jsme zkusili po letech Bulharsko, ovšem byla to velká ( a drahá) chyba. Jediné pozitivum bylo opravdu krásné počasí.:-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání