Napsat recenzi

ubytování v hotelu "Vila Babovič", Čanj

Recenze hotelu Krásy Černé Hory s výletem do Albánie (Albánie - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 71x
Recenze se líbila: 380 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově lze hodnotit poznávací zájezd velmi pozitivně. Zvláště znalosti průvodce, jazyka, naplánované trasy. Jen by měl trochu víc myslet na věkové spektrum"účastníků zájezdu", někdy bych méně spoléhal na to, že se nikdo neztratí.

Ubytování 

Pokud se týká ubytování, nikdio nemůžer asi od střediska Čanj čekat zázraky, ale určitě bychom si byli schopni připlatit, aby byla jistota, že nebude naše okno otočené do předzahrádky kavárny, takže se dá pořádně větrat, až jdou návštěvníci spát. Stačí to přízemí hotelu vynechat a nevyužít pro zájezd. Ale byli na tom hůř někteří zřejmě Černohorci nebo Srbové, kteří bydleli pod úrovní silnice, ale Ti tam kouřili ostošest na balkóně, tak jim to asi nevadilo.

Strava a stravování 

Strava, způsob stravování a obsluha byly skvělé, je možno jen doporučit.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vybavení je dostačující, služby skvělé

Pláž a moře 

Pláž je pěkná, oblázková, na okrajích pláží by mohl být větší pořádek, i když tam se snad denně uklízí, nestačí to. Na promenádě Vám nezbývá než si sednout na betonový taras, lavičky neexistují.

Okolí hotelu 

Chápu, že nemůže každý koukat z okna k moři, ale tam, kde nejsou domy, je dost nepořádek. Je zde zřejmě dost velký problém s plastovým odpadem, je ho všude dost...

Celkový dojem 

Celkový dojem je pozitivní, popisované by se dalo lehce vylepšit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Albánie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání