Napsat recenzi

Pěkné nikoli luxusní

Recenze hotelu VM Resort & Spa ***** (Albánie - Drač [Durrës] - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 411x
Recenze se líbila: 171 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V roce 2019 nové, tudíž čisté a nezničené. Na základě přístupu personálu nevěřím, že to tak dlouho vydrží - jsou milí, vstřícní, ale naprosto nevšímaví /celý den leží na podlaze např. nějaký odpad a nikdo jej nezvedne dříve, než budou druhý den ráno prostory opět uklízet/!!!

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Hezké, čisté, ale pozor - výhled na moře jen z některých pokojů ve vyšším patře, protože do ostatních oken rostou stromy a přes ně nevidíte nic / pro Čechy ok, do těchto pokojů ubytovávali Poláky/.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Restaurace, kterou vidíte na fotkách od CK neslouží klientům hotelu, ale veřejnosti - naprosto klamavá reklama!!!!! Pro ubytované slouží otevřená venkovní restaurace, která je po schodech přes silnici!

Jídlo obyčejné, dobré, základní výběr, každý den stejné. Pro luxusní hotel, jak je avizován, spíše ubohé!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel vybaven standardně, opět ne luxus, žádných služeb jsem si nevšimla kromě usmívajících se recepčních a uklízeček.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře čisté, což není zásluha personálu, na pláži prázdné popelnice, všude se válejí odpadky, obsluhu to nezajímá, totéž okolo baru. Lehátka stará, rozvrzaná /nevím odkud byla dovezena, když hotel byl v době mé návštěvy nový/, potahy špinavé, matrace taktéž /nejhorší jaké jsem kdy viděla/. Ochotný personál Vám opět s úsměvem rozevře slunečník a ničeho jiného si nevšímá.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Všude odpadky, nehezká pěší zóna, ošklivé obchody i restaurace, ale je to okraj Důress, zase je tam poměrně klid.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Průměrná dovolená, ničím zajímavá, klidná. Doporučuji všem, kteří nevyžadují luxus a stačí jim slušný průměr.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání