Napsat recenzi

Dovolená na úrovni

Recenze hotelu Ibiza Hotel **** (Albánie - Drač [Durrës] - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 263x
Recenze se líbila: 617 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naše dovolená od CK v termínu od 17.8. do 24.8.2015 byla super, počasí vyšlo dobře, velký dík delegátům CK za informace, rady a ochotu.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Měli jsme dva dvoulůžkové pokoje s balkónem jeden s výhledem na moře, druhý s výhledem na protější hotel. Oba pokoje slušně zařízené.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Polopenze formou švédských stolů v nedalekém hotelu AS (cca 30m). Vždy výběr z několika druhů jídel včetně zeleniny, ovoce a dezertu. K snídani káva, čaj, tři druhy džusu a voda z barelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Lednice, klimatizace, TV (4 programy), každý den úklid, podle potřeby i výměna ručníků. Personál ochotný, většina hovoří anglicky. Animační program AS hotelu dostupný všem.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž do 50m od hotel, slunečníky a lehátka zdarma. Moře čisté, teplé. Každý večer je prostor mezi lehátky upravován. V průběhu dne chodí mezi lehátky prodejci s ovocem a jiným zbožím (ručníky, brýle, boty, plavky, atd.) Když prodejce vidí správce pláže, okamžitě je vykazuje do prostoru mezi moře a lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V blízkém okolí hotelu jsou cca 4 markety a dvě restaurace. Autobusová zastavka pro spoj do centra města Dürres. JInak okolí tvoří další hotely.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Cena zájezdu je srovnatelná s počtem hvězdiček hotelu. My jsme byli spokojeni a klidně bychom se sem vrátili. Nechápu lidi, kteří si stěžují např. na nedostatek zeleniny při večeři nebo na to, že máslo není samostatně zabalené, ale je v jedné míse. Zajímalo by mě jak vypadá jejich snídaně a večeře u nich doma. Tolik chodů na výběr doma určitě nemají.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání