Napsat recenzi

dovolená v září

Recenze hotelu Eter Palace Hotel & Spa **** (Albánie - Drač [Durrës] - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 55 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velká nespokojenost s personálem restaurace i stravou. Pokoj malý. Pláž a moře slabý průměr. Pěkné posezení venku. Tento hotel ne!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

miniaturní pokoj, jedna malá skříň, soc zařízení ok.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Troufám si označit jedním slovem - příšerné, nikde jsem nezažila ve 4 hvězd. hotelu, aby personál chodil ve špíně- fleky špíny na oblečení a pomačkaný, nepřipravené stoly se zbytky jídla. Bez připravených ubrousků a příborů. Neodnášel vůbec použité nádobí se stolů, platící hosté si nádobí odnášeli samy pod dohledem placených a živě se bavících těch jejichž to byla práce. Dokonce se schovávali u baru 6 i více obsluhujících, kteří se nudili. Strava až ohrožující zdraví, zejména ovoce - shnilé, místo výměny přikryto další vrstvou ovoce. Maso od kosti smradlavé. Několik hostů zvracelo. Místo masa někdy jen kosti. Místo salátů - nakrájená zelenina, bez chuti, dochucovadla chyběla - ocet, kečup, hořčice...Celý týden jeden druh tvrdého chleba.

Zákusky týden stejné 4 "druhy" - stejné, jiné pouze v tom, že byly zalité jinou barvou polevy-želé. Asi tři litry polévky pro všechny. Nedoplněna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

průměr, pěkné posezení mezi hotelem a pláží a u bazénu pohodlná lehátka.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Hotel nemohl ovlivnit to, že zde bylo stovky medúz, lehátka OK. Po pláži pobíhal velmi nepříjemný mladík, který požadoval nadiktování čísla pokoje a jméno, na což dle mého názoru nemá právo, neboť hotelový pásek - strava AI na ruce jasně prokazoval že jsme hosty hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

VC na pláži u hotelu na vyprázdnění i žaludku, opravdu něco neuvěřitelného - ani nebudu popisovat. Nepořádek v prostoru mezi hotely.... Více než katastrofa.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Albánie ano, ale jen do doporučeného hotelu. Tento hotel NE! Dokud tam nezavládne pořádek, hotel nezajistí dohled nad personálem a kuchyní restaurace.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání