Napsat recenzi

Dovolená Vivas z CK Delfin travel

Recenze hotelu Vivas Hotel **** (Albánie - Drač [Durrës] - Drač)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 765x
Recenze se líbila: 400 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vchod do pokoje Vchod do pokoje
  • Vchod na balkon Vchod na balkon
  • Dvoulůžko = 1/3 plochy pokoje Dvoulůžko = 1/3 plochy pokoje
  • Skŕíň posuvná Skŕíň posuvná
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu
  • Výhled z balkonu, těsně pod balkónem Výhled z balkonu, těsně pod balkónem
  • Výhled z balkonu - těsně pod balkónem Výhled z balkonu - těsně pod balkónem

Rozhodně se dopředu ujistit a to písemně u CK, zda bude pokoj s výhledem na moře, jinak určitě nedoporučuji. Hotel odpovídá maximálně třem hvězdičkám a je třeba si uvědomit, že jste na Balkàně a obrnit se trpělivostí a dávkou tolerance. Na celý hotel je pouze 1 výtah. Personál je ochotný a vstřícný, snaží se vyhovět.

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoj o rozloze necelých 10 m2, dvoulůžko 1,6 m a na přikrytí jedno dvouprostěradlo pro dva. Pokoj čistý, jednoduše zařízen , TV, bohužel pro dvě osoby naprosto nevyhovující, velice málo prostoru pro normální pohyb dvou dospělých osob. Pravděpodobně nejmenší pokoj v hotelu. Dveře na balkon lze otevřít na 30 cm a možno protáhnout se po boku. Výhled doslova katastrofa, přímo pod balkónem špinavá střecha a naproti pohled do paneláku a částečně i výhled na silnici. Naprostá absence pocitu, že se člověk rekreuje u moře. Ihned jsme chtěli pokoj vyměnit, ale nebylo to možné, že je plně obsazen. Nešly zavřít posuvné dveře u skříně, to ale po reklama ihned opravili. Koupelna čistá a dostačující

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Jídlo se hodně opakovalo, omezený výběr, ale bylo chutnè, kupodivu vůbec žádné ryby,plněné papriky, lečo a maso na rúznè způsoby bylo ale moc dobré a čerstvá zelenina byla poměrně dostačující. Místo dezertu byl výběr ovoce a k polopenzi bylo víno a voda. Snídaně byly neměnné, tři druhy sýrů, 2 druhy salámů, vejce, zelenina, cukrový meloun, jogurt, med, džemy a piškotová buchta. To si každý asi vybral dle chuti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Vybavení účelnè , bazén čistý. Neviděli jsme žádnèho hotelového manažera, který by kontroloval personàl v jídelně. Ubrus vyměnili 1x za týden, bez ohledu na to, jak je špinavý, personál neobsluhoval, bylo potřeba si stále něco žádat, že není na stole voda, že došly talíře. Působilo to jako špatně zorganizovanè. Večeře formou bufetu byla od půl osmé , tak bylo potřeba přijít radši dříve, neboť pokud se přišlo ve čtvrt na devět, tak už nebylo téměř nic na výběr. Úklid na našem pokoji jsme nezaznamenali, jen měnili ručníky a doplnili toaletní papír, také se stalo, že nepřišli vůbec a nevysypàvali ani pravidelně odpadkový koš. Rozhodně nás nebavilo stále něco s personálem řešit, od toho není dovolenà, ale dobré služby to rozhodně nejsou. Pouze recepční byly milé a snažívé

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž upravovali kaźdý den, dostatek lehátek i slunečníků. Moře poměrně dlouho mělké. Bohužel hodně zkalené , ale teplé, možná i vlivem počasí, jak byly vlny a vítr, tak rozhodně průzračné nebylo. Až ve větší hloubce se jevilo čistší.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí hotelu čisto, na hlavní ulici nic moc, nezakryté nebezpečné kanály . V okolí hodně hotelů, obchůdků, restaurací, i krásné cukràrny. Většina obchodů s potravinami uopravdu na vysoké úrovni a dobře zásobené.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Naprostá nespokojenost s ubytovàním a zklamání z čistoty moře, zda ovlivněno počasím a blízkostí přístavu, to je těžké hodnotit. Země je to ale zajímavà, jistě stojí za návštěvu a poznání, jaký zde probíhà rozvoj a lidè jsou zde vstřícní a ochotní, milí. Reklamovali jsme nevyhovující ubytování ihned po návratu u CK Delfin travel a žádali jsme kompenzaci. CK se však zachovala neseriozně a určitě nedoporučuji s touto CK cestovat do tohoto hotelu. CK za stejnou cenu nabízí pokoj s výhledem na moře a tento nevyhovujīcí krcálek. Je to sázka do loterie a dle CK je to o štěstí “padni komu padni”. Hotel CK naplnila do posledního místa a tudíž ani za příplatek nebyla možnost pokoj vyměnit a tudíž dovolená pokažená. Prospekt k hotelu a popis však CK uvádí velice dobře a vypadá to lákavě. Ze stovek klientů, kteří hotel navštívili s touto CK však na webu CK je pouze asi pět kladných hodnocení. CK však skutečnou recenzi nespokojených klientů nedovolí zveřejnit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání