Napsat recenzi

Již nikdy více!

Recenze hotelu Grand Blue Fafa Resort ***** (Albánie - Drač [Durrës] - Drač)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 54 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velký komplex zahrnuje hotely Aqua Blue ***** a Grand Blue*****

My bydlíme ve vzdálenějším hotelu Aqua Blue. Má to své výhody i nevýhody.

Je to dál od moře, ale zase se netlačíme s davy lidí v Grand Blue, kde je tak plno, že si nikde nesednete ke stolu a neslyšíte vlastního slova.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování vcelku fajn, pokud netrváte na úklidu. Ještě že si člověk je zvyklý uklidit sám. Denně vynáší koše, do nichž bysme měli házet i použitý toaletní papír, ale to bysme pak společně na pokoji nevydrželi. Na to nemám žaludek.

Pokoj má 3 velké postele, klima funguje v pohodě, balkón pro stoleček a 2 židle.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Snídaně by ušly, vybere si asi každý.

Oběd musíte přijít brzy, pak už některé jídlo není a je studené.

Odpolední svačina jsou zbytky od oběda a vcelku oschlé.

Večeře dobrá, kdo dřív přijde, ten se nají.

Nad kvalitou stále přemýšlíme, dcera už má za sebou první zkušenost se zaváděním kapačky po úporném zvracení.

Průjem je nedílnou součástí pobytu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Slabé 3 hvězdy.

Poté co jsem sháněla doktora pro zvracející dceru pomohlo až jsem začala být důrazná. Neustále mně posílali z jednoho místa na druhé bez výsledku.

Je to takové Zařiď si sám.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Pláž písečná, děti mezi nedopalky a odpadky hledají mušle.

Moře teplé, ovšem není v něm vidět na 5 cm, takže jsme hned první den byli požahaní od medúz, čímž se nám koupání eliminovalo na přecpaný bazén.

Okolí hotelu  průměrně (1,9/5)

Z bazénu můžeme sledovat čilý stavební ruch a práce na další budově hotelu.

Uzavíráme sázky, jestli ten beton, kterým vylévají jednotlivá patra doletí až do bazénu

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Kdo chce zažít doposud nepoznané, vyzkoušet své komunikační schopnosti s personálem ( skvělý je google překladač do albánštiny, ale pouze v případě, že funguje WiFi). Zde si můžete vzpomenout na prázdniny bez vody, elektriky.

A pokud máte štěstí, pobyt přežijete pouze se zvracením a průjmem, který lze vyřešit v místní hotelové ambulanci, kde si doktor hraje na schovávanou a všechny ošetřuje sestra, která má asi svatozář, protože je v jednom kole.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání