Napsat recenzi

Fafa grand blue resoet and spa

Recenze hotelu Grand Blue Fafa Resort ***** (Albánie - Drač [Durrës] - Drač)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 1 044x
Recenze se líbila: 158 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje

Na 5 hvězd a chvalozpěvy v nabídkách CK obrovské zklamání a nikdy více.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Kromě výhledu na prašné parkoviště s kapacitou cca 200 aut (neustále zaplněno) a toho, že cca 6h netekla voda a z kohoutků vůbec netekla pitná voda a nábytek do sebe tak nějak nepasuje (skříně se nedají zavřít :D ), dobré. Klimatizace perfektní. Ručníky jen odnášejí, nové na vyžádání.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Dala bych 5, jídlo vynikající, ale následky děsivé. Všichni buď zvrací, nebo mají průjem. Na WC v prostorách hotelu je kdykoliv k vidění (slyšení) někdo, kdo zvrací. Minimálně 1 den na lůžku v dosahu WC strávili všichni (Ti, co to absolvovali v den, kdy netekla voda to měli opravdu blbé :D)

O All Inc se opravdu nejedná, po 22 h není k dispozici pitná voda NIKDE! Spíše plná penze. Vzhledem k tomu, že veškeré společné prostory jsou velikostně určeny pro kapacitu tak 5x menší, v jídelně (a vlastně všude) to připomíná spíše přeplněný autodrom, kde do sebe neustále lidé narážejí a kloužou se na poházených hranolkách, melounech atd. a odpinkávají od sebe ztracené pobíhající děti.

Bar na celý hotel 1 - u bazénu - pivo, limo, tvrdý alkohol, víno, stop. Žádné koktejly.

Na pláži stánek jako u nás na klobásy :D Bar na pláží? Opravdu ne :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Personál neumí anglicky, i nápisy jsou v albánštině (někdy i v aj). Asi se snaží, ale nějak to vychází naprázdno.

Klasický boj o lehátka u bazénu, který je na celý hotel menší než obvyklý plavecký bazén v ČR se stejným prostorem kolem. V 8,30 pokyn k možnosti obsadit lehátka, v 8,35 všechna lehátka obsazena. Slunečníků pár.

Zajímavé služby jsou poskytovány místním obyvatelům - za poplatek mohou trávit čas v prostorách hotelu - u bazénu, strava, tj. k tisíci ubytovaných přibývají místní rekreanti. Potom už není místo nejen na lehátkách, ale i v bazénu na 2 tempa.

Pokud odjíždíte po check out (11 h) třeba v 19 hodin večer, není možnost domluvit pozdější check out. Tedy je - cena 80 euro :D

Ručníky k bazénu? Mabe later - heslo, které se neustále opakuje. Asi fráze v aj, kterou se povinně naučili.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Hvězda za slunce a pozvolný vstup do moře. Pláž veřejná, obsazená místním obyvatelstvem. Moře špinavé, kalné (10 cm hloubka si nevidíte nohy) s mastným filmem na povrchu. Medůzy a něco tam hrozně štípe, četla jsem o mořských blechách, opravdu netuším, ale příjemné to není.

Okolí hotelu  průměrně (1,9/5)

Staveniště.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Mirka: Děs - 8. 8. 2021 10:54

V noci jsme se vrátili a přesně jste popsala naší dovolenou. Ještě nám ani nedali pokoj za který jsme si museli připlatit skoro 3000.Už nokdy víc. reagovat

Evs: Velké zklamání - 23. 8. 2021 9:46

Souhlasím naprosto s vámi. Vrátili jsme se 21.8.,mám čerstvý zážitek. Fronty na jídlo, ke stolům se většinou ani nedalo projít, všude kočárky, sražené stoly a mezi tím probíhající děti. Rozlité pití, židle vždy špinavé. Po celém hotelu zápach z kuchyně. Průjem a zvracení na denním pořádku. Měli jsme připlacený velký pokoj, po příjezdu nám byl přidělen malý pokoj, postele ode zdi k oknu na balkon se dalo jít pouze přes postel. Delegát nic nevyřeší. Sami jsme si vyhádali pokoj alespoň o něco větší. Na pokoji špína, chyběly ručníky, toaletní papír, neustále jsme se dožadovali u pokojských. Koš s odpadky jsme jim museli dávat do ruky, jinak by je ani nevysypaly.Trezor nefungoval nikomu a pokus o opravu personálem hotelu se nezdařil Na recepci tak velkého hotelu ani jeden koš. Při našem pobytu spa zavřené. U bazénu přeplněno, lehátko na lehátku. Dětský bazén?, Hrůza!!! Animační programy pro děti žádné. Pláž - všude samé vajgly, brčka, kelímky. Lehátka jedno na druhém. Pro místní obyvatele rezervované. Na kapacitu hotelu nedostačující. Ano, v moři nás neustále něco štípalo, dost nepříjemné. Promenáda večer přeplněná, jdete s davem. Všude špína. Výlety většinou s polským delegátem. Tento hotel neodpovídá ani 3*! Moc velké zklamání. Tuto oblast již nikdy více!!! reagovat

Jitka: Velký podprůměr - 18. 9. 2021 15:44

Naprosto souhlasím, vrátili jsme se 21.8.2021 a bohužel jsme byli velmi zklamáni. Souhlasím s ostatníma. Tento hotel nemá ve výsledku snad ani 3·hvězdičky. Nikdy více! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání