Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Hotel Puerta Del Sol *** (Venezuela - Isla de Margarita - Playa El Agua)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 927x
Recenze se líbila: 912 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tohle je moje první recenze kterou jsem kdy vůbec napsala, protože tato dovolená ve mě bohužel zanechala opravdu špatné dojmy.Absolutně nejhorší dovolená co jsem kdy zažila.

Ubytování  průměrně (1,3/5)

Úroveň ubytování absolutně neodpovídá čtyřem hvězdičkám. Na celém našem patře chybělo číslo s označením pokoje, takže nás nejednou v noci budili ostatní hosté, kteří nemohli trefit do svého pokoje. V pokoji klimatizace, která fouká ledový vzduch přímo na vaši postel, nedá se přenastavit a teče z ní voda přímo do pokoje. Nedaly se zavřít dveře z koupelny do chodbičky. Teplá voda za celý pobyt téměř netekla a nakonec jsme byli rádi, když tekla alespoň někdy studená. Kohoutky u sprchy se ale protáčely, takže pustit si vodu bylo vcelku umění. Po otevření šuplíku u nočního stolku mi zůstala jeho přední deska v ruce. Úklid pokojů se téměř nekonal (to vím, protože jsem tomu byla několikrát osobně přítomna). Často nám sebrali ručníky na výměnu ale nedodali nové, a nebo nám dali úplně jiný počet. Na pokoji nesvítila žárovka, chyběl trezor, fén a lednice, ale to nakonec považuji za nejmenší problém ve srovnání s těmi ostatními. Balkon jsme sice měli, ale nedalo se na něm stejně být, protože nikde v pokoji nebyla židle na kterou by se dalo posadit, a navíc polovinu balkonu stejně zabíral zarezlý výměník od klimatizace, který hučel a foukal horký vzduch.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Opravdu nejhorší, co jsem kdy zažila. Často chyběly talíře, příbory, pečivo a jiné. Pokud něco došlo, tak se to prostě nedoplnilo a nebo až po delší době. Kávu a čaj si můžete udělat pouze do plastových kelímků a zamíchat plastovým brčkem. Ulepené stoly, špinavé talíře a příbory. Za celou dobu nebyly žádné mléčné výrobky krom jednoho rána, kdy byl v jednom talíři doslova nakydaný kopec rozteklého másla, z kterého si mohl každý namazat. Téměř žádná zelenina a stále dokola ta stejná jídla, která často i dost nechutně zaváněla. Přišlo mi, že některá jídla "recyklují" a podávají je další den v lehce obměněné podobě. Rybí maso napůl syrové a hovězí se zase vůbec nedalo ukrojit.

Ačkoli jsem se snažila vyvarovat jakýchkoli rizikových nápojů či jídel, stejně mi nakonec bylo zle a musela jsem několik dnů ležet na pokoji, což mi ještě více pokazilo dovolenou.

Nakonec jsem radši téměř nejedla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Krom celodenní hlasité hudby u bazénu jsem nepostřehla téměř žádný program. Zarazilo mě, že ani na recepci často neuměli ani pár základních slov anglicky, takže domluva byla často velmi složitá. Ani číšníci nerozuměli základní slovíčka, pokud jste si chtěli objednat nějaký nápoj.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Ráno byly na pláži odpadky ale ty byly v průběhu dne uklizené. Krásný bílý písek a čisté moře, ale bohužel velké vlny takže plavat se nedalo vůbec, jen stát v moři. Rozhodně nedoporučuji pro malé děti.

Často nás vyháněli z pláže už okolo čtvrté hodiny s tím, že chtějí sklidit lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

V okolí pár obchůdků převážně s oblečením a suvenýry. Vcelku hezká kolonáda ale nikdo se o ni už asi nestará. Nedoporučuje se vycházet z areálu hotelu po setmění.

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Krásné počasí, krásná příroda ale vše ostatní katastrofa.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Isla de Margarita - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání