Napsat recenzi

Isla Margarita - Isla Caribe REAL

Recenze hotelu Hotel Isla Caribe **** (Venezuela - Isla de Margarita - El Tirano)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 1 726x
Recenze se líbila: 740 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Opravdu skvělá dovolená plná zážitků. Doporučujeme všem, kteří rádi poznávají jiné země a kulturu a nejde jim jen o opalování a ležení u vody. Mluví se španělsky (anglicky naprosto minimálně, dokonce ani v hotelech). Na Margaritě se platí pouze místní měnou - bolívar (mají zákaz brát dolary). Určitě si však s sebou vezměte dostatečně velkou hotovost v USD!!! Oficiální kurz je 6,35Bol za 1USD (a v tomto kurzu je i platba kartou), nicméně běžně vyměníte za 1USD 20Bol (taxi, pláž). V USD pak platíte i výlety. My byli s EXIM a maximální spokojenost (lze i s místními a levněji, nicméně nedoporučuji a pokud nemluvíte španělsky, máte smůlu). Skvělý byl celodenní výlet po Magaritě na jeepech, ale naprosto úžasný pak 2-denní letecký - delta Orinoko a NP Canaima. Moc doporučujeme!!! Chválili si ale i to koupání delfíny. Měli jsme výbornou delegátku Báru a díky ní nebyl žádný problém a maximálně se nám věnovala jak na hotelu, tak na výletech.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel Isla Caribe Real je součástí hotelového komplexu zahrnující 2 hotely. Starší část je Isla Caribe Tropical, novější a samozřejmě hezčí pak Isla Caribe Real. Rozdíl v ubytování v obou částech je značný, proto rozhodně doporučujeme část Real, kde jsme byli i my. Skládá se z 5-ti 3patrových samostatných budov. Všechny pokoje (samozřejmě kromě přízemí s předzahrádkou) mají balkóny. Pokoj byl dostatečně velký, s obrovskou manželskou postelí pro 3 osoby (slouží i namísto přistýlky pro dítě). Na pokoji je oddělené soc. zařízení, fén, lednice, vestavěná skříň s trezorem zdarma, velká LCD televize, samostatně ovladatelná klimatizace a vysoušeč vody z důvodu veliké vlhkosti vzduchu. Byli jsme v krajní budově číslo 4, kde byly pokoje s výhledem na bazén nebo na moře a krajinu. Denně perfektně uklizeno, čisté ručníky, láhev balené vody (nechávali jsme obden 1USD na posteli).

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava naprosto vynikající. Dostatečný výběr všeho od snídaní až po věčeře. V části Tropical bývá každý večer tématická večeře (italská, mexická, arabská, čínská, margaritská,..). Dostatek ryb, kuřecího masa, stejků, hodně těstoviny a rýže (nemají hranolky), plno výborné zeleniny (i teplé), polévky. Lahodné dezerty, z ovoce červený a žlutý meloun, ananas, banány, papája a ještě 2 druhy něčeho místního. Neznají tmavé pečivo, jen bílý toustový chléb. V jídelnách k dispozici nealko nápoje, pivo a červené a bílé víno. Na všech barech pak míchají skvělé koktejly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vše naprosto dostačující. Nejsou tenisové kurty, ale vzhledem k teplu a množství výletů a jiných možností by na ně stejně nebyl čas. Personál milý a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž u hotelu je přes místní silnici a je jen velmi úzká, pokud jsou větší vlny, je uzavřená úplně. Cca před 4 lety prý ještě byla krásná, nicméně moře neúprosně postupuje do pevniny. Z hotelu proto jezdí v pravidelných intervalech po 30-ti min. kyvadlově autobus a vozí hosty na pláž El Aqua. Zde jsou k dispozici lehátka, sprchy, WC a občerstvení s barem. Ručníky na pláž i k bazénům pro všechny se vydávají v hotelu v části Real. Rozhodně se nejedná o klidné koupání, moře teplé, ale silnější vlny. Možnost i výuky surfingu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí místní zástavba, nepořádek všude, kam se podíváš, ale lidé jsou úžasně pozitivní a v pohodě. Krásné a zajímavé byly procházky podél pobřeží.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Společně s výlety naprosto skvělé.....a v celém hotelu nejsou hodiny...žádný spěch, jen pohoda!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Isla de Margarita - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání