Napsat recenzi

Velmi příjemná dovolená

Recenze hotelu Vesta Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Čtyřpatrový hotel menší, klidnější a jednoduše zařízený s mladým, ochotným personálem.

Stravování na úrovni domácí kuchyně s bohatou nabídkou, zeména u bufetu s večeří.

Hotel situovaný blízko pláže s čistým mořem a obsluhou na pláži a blízkost nákupních míst i návštěvy památek je velmi výhodné.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Malé pokoje s balkonem. Výhodou by byla varná konvice na pokoji.

Pokoje jsou vybavené jednoduchým nábytkem, malou televizí s množstvím programů, kde jsme postrádali některý z českých programů. Přístupnost k internetu ( WIFI k dispozici). Čisto uklizeno, ručníky a osušky jsou vyměňovány dle potřeby i 3x za pobyt.

Hotel se stále upravuje a renovuje (v současné době se buduje výtah )

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídla, zejména večeře bohaté a nápadité , vždy jsme si vybrali a velmi chutně a troufám si říct , že i zdravě povečeřeli. Výběr byl z několika druhů salátů a teplých příloh.

Přivítala bych větší pestrost u snídaní - například ovoce nebo zeleninové saláty , jako u večeře.

Jídlo se podává v zastřešené jídelně, která navazuje na bazén s lehátky a slunečníky a recepci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál hotelu je mladý a ochotný, kdykoliv po domluvě zařídí co je třeba.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře čisté, teplé. Pláž je upravená a jen několik kroků od hotelu. Lze bezplatně využívat slunečníky i lehátka. Na pláži je možno si objednat jídlo i pití , i když je to za větší peníz než přímo v hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu je klidné.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Byli jsme zde již podruhé a zvažujeme návštěvu ještě příští rok. Doporučuji všem, kteří hledají na dovolené klid pohodu a přátelské prostředí.

Jsme velmi spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

hrosajz: stavba hotelu poblíž Vesty - 9. 6. 2013 11:30

Dobrý den, když jsme vloni 6.října odjížděli z Vesty, vedle poblíž velkého parkoviště rozjížděli stavbu nového hotelu. Takže jsme si řekli, letos do Vesty asi ne(hluk, prach ze stavby). Květnová recenze VAROVÁNÍ nás v tom utvrdila. O to víc nás překvapily 2 červnové recenze-dalo by se říct žádný problém, vše ok. Prosím ty, kteří byli teď ve Vestě, reagujte na moje pochybnosti-je to vše ok?Díky všem Thorovský. reagovat

lenkanav: Re: stavba hotelu poblíž Vesty - 9. 6. 2013 12:38

Dobrý den, nový hotel v době našeho pobytu byl již dostavěn a byli v něm i hosté. Klid hotelu Vesta to nenarušilo. Pouze ubylo místa na pláži, onšem an počátku sezony to nebylo taik zřetelné, protože celkově byly pláže poloprázdné. Přvítala bych kometář i tomuto tématu - zajímalo by mě, kal to na pláži bude vypadat v sezónu. Lenka Navrátilová reagovat

Lenkanav: re: stavba hotelu - 9. 6. 2013 12:57

Dobrý den, nový hotel byl v době našeho pobytu již dostavěn a byli v něm i hosté. Klid hotelu Vesta to nenarušilo. Pouze ubylo místa na pláži, ovšem na počátku sezony to nebylo tak zřetelné, protože celkově byly pláže poloprázdné. Přvítala bych kometář i tomuto tématu - zajímalo by mě, jak to na pláži bude vypadat v plnou sezónu. Děkuji a zdravím. Lenka Navrátilová Omlouvám se, pokud tato odpověď se tu objeví vícekrát, ale i když jsem dostala zprávu o uveřejnění, stále ji tu nevídím. reagovat

hrosajz: nový hotel u Vesty - 9. 6. 2013 16:58

Paní Lenko, díky za zprávu(dobrou i špatnou). Ještě jeden dotaz-nevíte náhodou, jak se ten nový hotel jmenuje? A k pláži- v době našeho pobytu 9-10/12 jsme chodili na pláž patřící k hotelu Vesta, kde bylo vše zdarma a beachboy vehementně hlídal, aby k nám nechodili cizí z jiných hotelů. Viděli jsme, že všude okolo nás platili 10L/5E na den za set. Že by nový hotel zabral část pláže patřící Vestě? Chodili jste na hotelovou pláž, nebo jinam, když bylo poloprázdno? Díky za odpověď, Thorovský. reagovat

lenkanav: Re: nový hotel u Vesty - 10. 6. 2013 6:18

Dobrý den, bohužel jméno hotelu nevím, je fakt, že jsme kolem něj chodili, ale jeho název jsme si nezapamatovali. K té pláži - část pláže, kerá patřila k Vestě teď patří zřejmě tomu novému hotelu a Vesta má svá lehátka na vedlejší části pláže ( napravo) je jich tam sice dost a beachoy hlídá jako ostřríž, ale mám obavu aby v sezónu tam nebyla hlava na hlavě, protože ty pláže jsou jakoby sloučené. My jsme chodili jen na tu část, patřící hotelu, protože všude okolo se opravdu platí horentní sumy za lehátka i slunečníky. Mějte se hezky Lenka Navrátilová reagovat

Květa: nový hotel - 11. 6. 2013 14:08

Dobrý den, nový hotel u Vesty se jmenuje Barut hotels Andiz. Je moc pěkný a snad pouze pro dospělé. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání