Napsat recenzi

báječná dovolená

Recenze hotelu TUI Magic Life Jacaranda Resort ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 738x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla super.Měli jsme sice zaplaceno double room seaside,ovšem na recepci mi nabídli jestli nechci family room.No kdo by odolal bungalovu s bazénem :) .Jen jsem přikývl a řekl ou jéss :).Hotel nedáva pásky na ruky,jen při příchodu z venku,chce vrátny vidět kartu.

Ubytování  průměrně (5/5)

Perfektní,vše vypadalo tak,jak to ukazuje hotel na svých webových stránkach.Velké pokoje,krásná koupelna,všude čisto.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Nepřeberné množství jídla.Hodně ryb,masa,salátu,ovoce a dezertu.Hned druhou večeři byli raci,na konci bylo sushi.Největší výběr je v hlavní budově,menší v restauraci u bazénu a nejmenší na pláži.Velký výběr ala carte restaurací,jen japonská se platila 15EU na osobu ostatní zdarma.V turecké dostanete jen jejich menu,v rybí či italské si vybíráte ze tři druhů meny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Je vidět,že hotel je v německém řetězci TUI.Vše na vysoké úrovni.Ochotný personál,nikde nejsou fronty.Velké sportovní využití(cvičení,tenis,lukostřelba).Každý den čisté ručníky,výměna osušek na pláž zdarma.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do vody.Dva typy slunečníku,Hned vedle automaty na pití a kávu,sprchy a plážový bar.Voda v době pobytu měla 28 stupňů.Venkovní 32-34 stupňů.(15/9-22/9).Plastové lehátka s poduškami.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Je to sice na konci Side,ale např. velký bazar je jen 5 minut chůze od hotelu.Zde koupíte vše co vás jen napadne.Boty ,kabelky,oblečení atd.Je dobré smlouvat :).Do centra Side se můžete dostat jejich autobusem za 2EU.Stoji 50m od hotelu.Zde si můžete prohlédnout antické památky.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Báječná dovolená,dovedl bych si představit,strávit tam i příšti dovolenou

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání