Napsat recenzi

prima dovolená

Recenze hotelu Süral Resort ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 322x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotelu bych 5*nechala,ale je zbytečné předražený.11 dní(respektivě 9 dní,protože nám letecká společnost Travel service změnila odlet o půl dne) stálo 20 tisíc na SLM,zlevněno ze 32 tisíc.To není luxus za takovou cenu!V Turecku jsem byl po 4,tak mohu srovnávat.

Uvádí se,že hotel je u pláže,ale projdete se palmovou zahradou tak 5-10 minut..cca150m.

To se s dětmi docela nachodíte.

Jinak dobrá poloha od letiště 55 km a 9 km od Side.

Příště zvolím jiný hotel.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

když budete hledat nedokonalosti,vždycky je najdete,at už se to týká prasklé zdi v koupelně,trochu zažraná špína u posouvacích dveří do vany.

Co mi vadilo byla sprcha,která byla přimontovaná u zdi,takže žádné hadice nic

Vše jinak bylo v pořádku.Denně uklizeno,čisté ručníky.Na pokoji trezor za peníze.

Lednička denně doplnovaná vodou-to fungovalo naprosto perfektně.Dvd na pokoji s Tv,dokonce chytnete český program Očko.Klimatizace bez problémů.Jediné co mi vadilo měkčí postel-problémy s páteří,ale dalo se to vydržet.

Pokoj je na kartu,měli jsme výhled na bazen 3 blok,takže super dosažitelnost do restaurace.

No a taky je v pokoji vše slyšet.Byli jste v koupelně a slyšeli,co si vedle povídají.

Zbytečně vysoké stropy v pokoji.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

všemožné druhy pečiva jak bílé tak celozrnné i sladké,slané velký výběr.Placky,tousty,palačinky,lívance,míchaná vejce,vejce na tvrdo,müsli,jogurty,džemy,med,sýry,salámy,rýže na několik způsobů,brambory,hranolky,spousta zeleniny,smažené cibulové kroužky,ovoce-merunky,třešně,hroznové víno,meloun,blumy,broskve,jablka..

zmrzlina byla pouze u plážového baru,ale byla výborná -algida.

Ryby,hovězí,skopové,kuřecí,grilované,gyros,kuskus.

Jednou za pobyt turecké jídlo..

Zákusky,různé druhy čaje,mléko,pivo,víno,v baru mixované nápoje,cola,džusy z automatu-hodně sladké řekla bych tang,káva na automat a balená voda na stolech jak při snídani,obědě,večeři.

Co jsem nenašla byly chobotnice,krevety,calamáry.

Jídla opravdu dostatek-3 kila na hoře mluví za vše.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel nabízí spa centrum,fitnes,vnitřní bazén,výřivku,obchůdek,wifi připojení.2 venkovní bazény-jeden relaxovej,druhý na akční polo.Malý bazén pro děti se skluzavkama a velký pro dospělé.denně programy pro děti v češtině,ale i v němčině.je tam český a něměcký animační tým.-Byli milý,ale chtělo by to více akčnosti.je to dané asi tím,že jsme zvyklé na tureckou živost.Večerr program pro dospělé-živá hudba,laserová show,program v amfiteátru-češi se střídali s němkama či byl jiný program.

Hotel je pěkný,ale ne luxusní za tu cenu.Služby bezproblémové,personál milý,usměvavý,neustále zdravící director hotelu!

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Na pláž je to procházkou 5-10 min.řekla bych 150m.Takže není přímo na pláži.

S dětmi se docela projdete.Lehátek dostatek,nemusíte brzo ráno vstávat,aby jste si dali osušku na místo.Na pláži sprchy i bar se záchody-super.

Pláž čístá,písečná s mušličkama,občas kamínek.Ten bordel na pláži jako šlupka od melounu,mikrotenový sáček,zbytek housky si dělají lidi sami.

Moře čisté s rybičkami.Vstup do moře super,žádné kameny jen písek-paráda.Na pláži volejbalové hřiště,vodní sporty.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Všude upravovaná zelen.V okolí hotelu je pěší promenáda,kde se dostanete k okolním hotelům,ale i jen tak na procházku.V blízkosti hotelu je množství obchodů,restaurace,kavárnička.Do Side je to 9km.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Bezproblémová dovolená,ale příště bych zvolila jiný hotel,co se týká vzdálenosti k pláži.

Vemte si repelent na štípací hmyz.Večer,když se sedělo venku,dokázaly pěkně poštípat nohy.

Klientela němci,rusáci,češi-v pohodě.

Je to vhodná dovolená pro rodiny s dětmi,manželské páry.

Odpočinkový,klidný hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání