Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Süral Resort ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 574x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Báječná dovolená, která stála za to. S hotelem i s ck Alexandrií stoprocentní spokojenost ! Báli jsme se poměrně velkého hotelu,ale lidi se tam tak nějak ztráceli, takže dost místa u všech bazénu u moře. Programy, vyžití, zábava pro hosty bezkonkurenční

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoj byl prostorný, úložných prostor dostatek. Všude jsme měli stále čisto. Pokoj měl vše, co hotel uvádí. Koupelna také jedna z největších, jaké jsme zažili. Zároveň vkusně a moderně zařízeno. Vše funkční.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

jídla všude dostatek, velký výběr. Ovoce, zelenina, maso, ryby, zel. saláty, těst. saláty, spousty příloh ( měli jsme několikrát i výbornou bramborovou kaši !), omáčky, grily,... a dva druhy polévek ( některé fakt luxusní) ...vše co Vás jen napadne. Sladkostí tuny k obědu a večeři. Já tohle nemusím, pro mě je to jen sladké a zase sladké, ale naše malá si celý pobyt šmakovala. Každý den navíc špagety, což jsme ocenily. Máme špagetou malou strávnici. Zmrzliny dostatek, výdej na 3 místech, vaničky Algida, takže zmrzka fakt moc dobrá, žádná v garáži vyrobená. Nápoje : několik barů, nemám opět žádnou výtku. Koktejly, alko, nealko, i teplé nápoje k dispozici stále. Zažily jsme i řeckou pětihvězdu a ze srovnání s tímto hotelem vychází poněkud bídně. Co se týče jídla, v tomhle hotelu můžete začít jíst ve 3.30 ráno a skončit o půlnoci. Těžký nepřibrat. Jen se nám asi 3x stalo, že došly příbory, myčky nestíhaly, to byl zřejmě výsledek toho, že se celý hotel rozhodl najíst najednou. Ale rozhodně to nebylo nic, co by nás nějak otrávilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

vybavení moderní, čisté, všude všeho dost. Od venkovních prostor, tak i vnitřních. Od lehátek, křesílek až po gauče v lobby baru :-) Bazény paráda. Dva menší s tobogány a skluzavkami. Dva velké a to doslova obrovské. Žádná mačkanice a absolutně čisté. Absolutní paráda:-) Personál hotelu velice ochotný, od recepční až po uklízečky. Služby.: paráda. Nic nebyl problém Super večerní programy. Zažily jsme letos brazilskou skupinu tanečnic a kapuleru. Úžasný zážitek ! Bílá noc "WHITE NIGHT" - úžasná párty !!! pěna lítala vzduchem, lasery po zdech hotelu, moderní hudba ... prostě bomba. Celkově je vidět, že do zábavy pro hosty se skutečně investuje. Nemůžu zapomenout na český animační team, velká pochvala i pro ně. Byli skvělí. Zvlášť extra velká poklona pro Evu a Dominika. Dělají svou práci srdcem a je to hodně znát ! Jediné co bych hotelu vytkla je Wifi. Připojit se byl téměř nadlidský výkon. Chtělo by to posílit.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

voda byla čistá, teploučká, občas nějaký binec připlaval, ale poměrně rychle zmizel. Lehátek dostatek přes celý den. Plážový bar naprosto ok. Co se týče písku, že v něm občas binec byl, tak to je těžké, když všude jsou sice květináče a koše na odpad, ale on tam tak nějak sám bordel ne a né dojít. takže když jsou lidi čuňata, je to těžká práce pro kohokoliv. Celkově ale hodnotím jako OK ! Personál uklízeli stále ! Musím říct, že zvlášť někteří dovolenkáři z Rus, měli zvláštní návyky. Ale to nelze vyčítat hotelu ani cestovce. Ohledně složení na hotelu, připravte se na rusy a poláky ve velkém, ale nejvíc je tam určitě čechů. OK !

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

okolí ... z jedné strany pláž, z boku hotely a od pobřeží promenáda. Nákupní, jak jinak. Dá se říct ok.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

super a určitě se rádi vrátíme:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lucie: Süral Resort - Turecko - 27. 1. 2014 20:05

Dobrý den, letos míříme do tohoto hotelu. Slyšela jsem, že je tam pláž s tmavým pískem a ten dost pálí. Je to tak? Jsou nutné boty na pláž? Moc děkuji za odpověď. Lucie reagovat

Dáša Vaníčková: Re: Süral Resort - Turecko - 28. 1. 2014 17:38

Dobrý den Lucie, je tam normální písek, spíš světlý než tmavý.My jsme určitě chodili v botách. Pláž je docela široká, ale lidé jí tam i přebíhali bez bot. To my jsme s dcerou neriskovali. Ve vodě nejsou boty třeba. Takže na kraji pláže se válí spousta bot:-)) Užijte si to:-) reagovat

Alena: Dětské hřiÅ¡tě - 28. 4. 2014 14:26

Hezký den, rádi bychom jeli s dětmi letos do tohoto resortu. Využívám tudíž možnosti se Vás zeptat a prosím Vás o informaci, zda se v areálu nachází nějaké dětské hřiště či nikoliv. Děti máme 3 roky a 5 let. Na fotkách jsem viděla pouze pár popraskaných plastových herních prvků pro nejmenší. Moc Vám předem děkuji za odpověď! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání