Napsat recenzi

Hotel pro příjemnou dovolenou

Recenze hotelu Süral Resort ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 874x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Starší ale čistý hotel s příjemným personálem a krásně zelenou palmovou zahradou, lemující cestu k nedalekému moři.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje čisté a útulné. Ručníky a osušky vyměněny i bez požadavku.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Úroveň kultury stravování snižovaly neuklizené stoly po snídaních při brzkých odjezdech. Strava pestrá, bohatá i chutná. Pozor ale na syrovou zeleninu a všechna jídla z ní vytvořená, saláty nevyjímaje. Pravděpodobně důsledkem umývání zeleniny vodou, která není pitná, docházelo k velmi nepříjemným střevním potížím. Tento problém se týká pravděpodobně i ostatních hotelů, jak jsme zjistili od dalších turistů. Jako jediný jsem po celou dobu pobytu konzumoval pouze zeleninu vařenou nebo nakládanou a žádný problém jsem neměl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Služby hotelu jsme nevyužili.

Vybavení hotelu starší, leč funkční a velmi pečlivě udržované.

Personál vstřícný, ochotný a usměvavý. Potvrzoval pravidlo, že Turek se chová k vám tak, jak vy k němu.

Příkladnou práci odváděli animátoři. Dobře naladěný Tomáš, Lucka a ostatní měli vždy dost nápadů jak dostat lenochy ke sportu nebo připravit jejich dětem zajímavé a zábavné odpoledne nebo večer. Patří jim za to poděkování.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Vzdálenost moře od hotelu cca 400 metrů ale krásnou, palmovou a velmi pečlivě udržovanou zahradou. Procházka na pláž byla příjemným odpočinkem. Pláž o kapacitě cca 420 míst na plastových lehátkách byla od samotného vstupu do moře asi 50 metrů, pokryta jemným pískem. Vstup do moře pozvolný, několik málo míst kamenitého dna se nacházelo poměrně daleko od břehu a bylo označeno bójemi. Plážový bar vybaven vším potřebným pro klidný pobyt u moře. Čistotu pláže kolem lehátek zajišťovali uklízeči velmi odpovědně.

Sprchy a převlékárny bez problémů a funkční.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Před hotelem se nachází z obou stran přístupové cesty značný nepořádek. Pozemky patří pravděpodobně někomu jinému, ne hotelu.

Nákupní možnosti začínají asi 200 metrů před hotelem a je jich dostatek. Není dobré pouštět příliš daleko od hotelu protože nepořádek na některých neudržovaných pozemcích je značný. Kazí to potom pohled na zemi jako celek.

Doprava taxislužbou parkující před hotelem je značně předražená, např. do Side ( 6km ) 18 Euro. Cesta dolmušem 1-2 Eura.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

V tomto hotelu se dá prožít klidná a příjemná dovolená. Kdo nevyžaduje vyložený luxus, může být spokojený. Čistota je zde ale příkladná. V některých případech musí být hosté velmi opatrní, aby díky naleštěné podlaze a kluzké obuvi neskončili v kotrmelcích. Hotelu nelze nic vytknout, má zájem o spokojený pobyt všech hostů. Pokud si ale turisté začnou ve větší míře objednávat místo klasických nápojů turecký " Ayran " ( nápoj zmírňující střevní potíže ) měly by se šéfkuchaři zajímat o příčiny problému a né dělat, že s tím kuchyně nemá nic společného. Cena poukazu je dost vysoká na to, aby jsme za ni požadovali dodržování přísnějších hygienických podmínek, nemyslíte ?

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání