Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Side Sunberk Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 510x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v Turecku byla z mého pohledu dobrá volba. Side je moc krásné město.

Organizace ze strany CK byla perfektní - není co vytknout. Naopak bych moc chtěla poděkovat našemu delegátovi Ondřejovi ****, který byl naprosto super a opravdu člověk na svém místě - jedním slovem profík :).

Absolvovaly jsme dva zájezdy - jeden zájezd byl s Ondřejem jako s průvodcem - opět to nemělo chybu - naopak - myslím si, že pro nás dělal nad rámec svých povinnosti.

Druhá zájezd byl od **** - průvodkyně Erika - velká nespokojenost. Nebudu dále rozebírat, ale docela nám to pokazilo dojem z celého zájezdu na Pamukale. Škoda.

jinak opravdu jsme si dovolenou užily, a pokud někdo není opravdu "velmi rozmlsaný" a ví, že jede do hotelu, který má 3*, tak by měl být spokojený :).

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování odpovídalo hotelu s 3 *. Navíc recepční nám nabídnul sám od sebe větší typ pokoje, takže jsme měly s dcerou dost prostoru. Každý den probíhal úklid a výměna ručníku. Ložní prádlo neměnili. Asi po třech dnech se rozbila klimatizace - bez problémů byla opravena.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Se stravou jsem byla spokojená. snídaně naprosto dostačující - všeho dostatek, vždy ovoce, jogurty, muesli, marmelády, med, vajíčka, saláty, zelenina, sýry, salámy, pečivo. K obědu taktéž dobrý výběr a k večeři každý druhý den byla grilovaná ryba a jako druhá volba kuřecí maso - po každé jinak zpracované. k pití byla k dispozici voda, džus, sprite, pivo, víno a nějaké alkoholické nápoje (vodka, gin...).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Služby hotelu dobré. Vyzkoušely jsme s dcerou hotelové masáže - naprostá spokojenost. Paní masérka velmi příjemná a zkušená a i cena byla pro nás velmi výhodná.

Obsluha číšníků během podávání obědů a večeří byla zpočátku velmi dobrá. Asi po třech dnech již nebyli tak ochotní obsluhovat (donáška pití ke stolu), ale to nám nijak nevadilo. Vždy jsme si došly samy.. :).

Personál hotelu velmi vstřícný a úslužný.

V bazénu jsme byly asi jen 2x. Je trochu menší, ale na ochlazení to stačí. co nám trochu vadilo bylo, že kolem 17.30 h začali sklízet lehátka od bazénu a místo toho postavili okolo bazénu stoly na večeři, takže se tam již nedalo koupat. Ale zase na druhou stranu, bylo příjemné večer venku.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Pláž byla vzdálená asi 10 min chůze od hotelu. lehátka a slunečníky byly zadarmo na hotelové pláží. pokud někdo chtěl větší klid , mohl si zaplatit hned vedle na pláži lehátko za 2 Eura na den. Přístup do moře mi naprosto vyhovoval. Písečná pláž a i vstup do moře - přesto moře bylo krásně čisté.

Jinou pláž jsme nevyhledávaly.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí hotelu - nic moc - trochu nepořádek. Nedaleko market , kde se dalo koupit vše potřebné. Zrovna tak restaurace a hotýlky, kde se dalo strávit příjemný večer při skleničce dobrého vína.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem velmi dobrý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání