Napsat recenzi

Hrůza a děs

Recenze hotelu Side Legend Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Do tohoto zařízení neeeeeee!!!!!

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Nešlo vůbec nic - fén, klimatizace, úklid

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Špína a hnus

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Dotěrný číšník

Pláž a moře  průměrně (2/5)

To jediné stálo za to

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Špina asi jako český Chanov

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Nikdy více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Maruška : Souhlasím - 29. 8. 2023 4:12

Všechno co bylo napsáno v poslední recenzí naprosto souhlasí. Tento hotel, jestli se to dá takto nazvat, je úplná šílenost. Špína, humus, nefungující zařízení a k tomu dotěrný personál. I místní návštěvníce mi toto vše potvrdila, prostě sem nikdy více!!!! reagovat

iveta: souhlasím, přidávám dopis, který píšu do CK - 20. 9. 2023 12:09

Dobrý den, koupili jsem si u vaši CK *** zájezd do Turecka hotel Side Legend v termínu 2.9. -13.9 2023. Přijeli jsme nad ránem asi 2:30hod.a dostali jsme 5 lůžkový pokoj. Šli jsem spát a ráno jsem zjistili, že klimatizace nestačí vychladit tak velký pokoj, terasa je do prašné ulice a bez slunečníku. A proč 5 lůžkový? Pokoj jsme reklamovali v recepci za úplatu 20E, aby se s námi vůbec bavili. Pokoj nám byl vyměněn za 100E s tím, že je s výhledem na bazén. /to tedy byla výhra/ Šli jsem se podívat jak daleko je pláž. Po hlavní silnici bez možnosti stínu, anebo po prašné, suché a plné odpadků zkratce. !?!? Bar na pláži. Kapitola sama o sobě. Jak můžete bez studu do nabídky napsat bar na pláže, když tam žádný není. Myslíte ten přístřešek, kde po stranách se nachází neskutečný nepořádek v podobě rozbitých lehátek, palet a jiných nepotřebností, láhví a plechovek? Fuj !! Odpoledne byla schůzka s delegátem. Ptala jsem se na bar, jen se usmál, že to na začátku sezóny bylo ještě horší. Dále jsem se ptala na doplatek za pokoj, říkal, že se zeptá manažéra. Ráno klepal na pokoj pikolík z recepce a donesl 100E. !?!?. A ještě jsem se delegáta ptala na autobus na pláž. Na tom, že hodiny odjezdu na pláž jsou nelogické, jsme se shodli všichni. Řidič autobusu časy nedodržoval, nechal do autobusu nastupovat lidi dokud se tam vešli. Jednou jsme to počítali a zjistili jsme, že do 17 místného VW se vejde 43 lidí + nafukovací kruhy, tašky s ručníky a klobouky. Řidič sice ukázal, že se vrátí, ale protože se /alespoň jednou za náš pobyt/ nevrátil, všichni se báli, že půjdou pěšky. Hlavně ve 14.10 hod, kdy měl odjíždět z pláže. A protože nedodržoval časy, někteří byli dokonce i bez oběda /alespoň jednou za náš pobyt/.. Hnus, jako dobytek. Lehátka a slunečníky byly zdarma, ale jen pokud jste měli štěstí. Bylo jich málo, takže jsme si kupovali u vedlejšího hotelu za 7E. Turecká hudby hrála od rána až do noci dost hlasitě, obzvlášť hlasitá byla večer. Bavit se s někým u stolu nebyla šance. Jejich kvílející hudba byla namixovaná do rytmu Bumtarata, Bumtarata. A nemluvě o tom, že jsme do hotelu přijeli 3.9. asi ve 2.30 hod ráno a odjížděli 13.9. ve 3.10 hod ráno. To jsme si koupili 12ti denní zájezd. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání