Napsat recenzi

Turecko Side hotel Sandy Beach 6.-13.6.2014

Recenze hotelu Sandy Beach Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 551x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsme již důchodci (76 a 72 let), kteří již nějakou tu zahraniční dovolenou zažili, ale ta letošní byla skutečně nejlepší. Od zajištění přes CK ********** se kterou jsme prvně cestovali k naší velké spokojenosti včetně organisace, dopravy a pobytu na místě.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel Sandy Beach v Side nám poskytl to nejlepší co jsme si mohli přát. Pokoj s balkonem a nádherným výhledem na moře a místní upravený park s bazény, perfektně vybavený včetně ledničky, televize a tresoru . Koupelna (vana se sprchou) s denní výměnou ručníků a osušky. Na pokoji bylo znát, že byl denně prováděn úklid

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme stravování all inclusive a tak jsme si nic lepšího nemohli přát. Strava byla pestrá a chutná včetně místních specialit v dostatečném množství a výběru včetně mnoha druhů ovoce, zeleninových i ovocných salátů, zákusků a různých druhů nápojů. Během dne bylo k dispozici v blízkosti pláže několik druhů nápojů - káva, džusy i nápoje alkoholické. Odpoledne pak i zákusky s kávou a místní turecké placky . Jídelny byly k dispozici jak venkovní tak uvnitř s upravenými stoly a s dostatečnou kapacitou míst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Na pláži, která byla v těsné blízkosti hotelu byly k dispozici lehátka se slunečníky a polstry a to zcela zdarma. Personál hotelu byl velmi přívětivý a to jak pokojská tak i v jídelnách, kde byla vzorná obsluha při roznášení nápojů.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž byla vždy po ránu vzorně upravená, čistá s jemným pískem se snadným přístupem do moře, kde byl též jemný písek s pozvolným přístupem ve vodě - ideální pro děti a neplavce. Moře bylo celkem klidné s občasnými menšími vlnami. Prostor k plavání byl ohraničen bojkami.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

V těsném sousedství hotelu byl krásný park s palmami a ovocnými stromy, květinami a vzorně upravenými trávníky. Dále zde byl přístřešek pro stolní tenis a atrakce pro děti. V blízkosti hotelu před pláží pak byl chodník - místní promenáda vedoucí až do historické části Side. Na opačné straně pak v těsné blízkosti místní komunikace se zastávkami místní dopravy.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Myslíme si, že po absolvování 8 denního pobytu v tomto hotelu nemůže být krásnější dovolené pro všechny věkové kategorie. Znovu chceme vyzvednout CK ********** za vzorně zajištění všech parametrů dovolené a jestli ještě někam na dovolenou pojedeme vzhledem k pokročilému věku pak jedině s touto cestovkou a do Turecka. Má naši plnou důvěru.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání