Napsat recenzi

Sandy Beach

Recenze hotelu Sandy Beach Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 020x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V Turecku již po 6 v řadě, proto můžem srovnávat. Opravdu za tu cenu jsou mnohem lepší hotely v Turecku. Ani špatné a ani super, za stejné peníze jsme byli v 5 hvězdičkových hotelech a bylo to prostě lepší. Kdo je v Turecku třeba poprvé nabyde dojmu, že tento hotel je úplně perfektní, jak z recenzí plyne. Prostě jsou hotely v Turecku kde jsme byli a do kterých bychom se opakovaně vrátili, ale tento asi již ne.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Menší pokoje, do pokoje z vedlejších vše slyšet, pokoje uklizené, na chodbách bordel. Chodby moc neuklízeli, toto vidět, že někteří hosté z pokojů na chodby vyndali sklenice, talíře a se zbytky jídel a kolem těchto jsme chodili i 3 dny než je někdo uklidil, takto to prostě bylo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Chutná, malý výběr oproti zkušenosti z jiných hotelů v Turecku za stejné či drobet větší peníze, lepší připlatit 2 tisíce na osobu a je to znát. Ráno vajíčka míchaná a oka, na toto stojíte ve frontě, kdy toto tam dělá jeden kuchař. Všude jinde to mají připravené a každý si bere sám kolik chce a bez čekání

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál se snažil v restauraci i v přilehlém baru - nic proti

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž super nejlepší z celého okolí i mnohem luxusnějších hotelů, někteří klienti těchto hotelů se sem chodili koupat, bez kamenů, písek, dobré, jezdíme hlavně za mořem a to nám vyhovovalo, celý den jsme byli stejně u moře, v bazénu vůbec, malý, kolem bazénu hodně lidí, pěkně ho mají nafocený, ale ve skutečnosti na místě malý - prostě jsme ho nevyužívaly

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Okolí dobré, pěkné, promenáda, restaurace, bary, prodejny až do historického centra Side cca pěšky hodinku - pěkné procházky v dobrém prostředí

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Jak jsem psal ani dobré ani špatné, v Turecku po 6, ale sem bych se již podruh= nevracel

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Michal: reakce - 26. 1. 2016 13:34

Je pravda, že je možné za tyto peníze sehnat lepší hotel, ale také na jekém místě...na samotě, mimo centrum. Zde je cena vyšší kvůli poloze...blízko centra Side, promenáda přímo u hotelu, pěkné moře. Cenu nedělá jen hotel samotný, ale i jeho poloha a ta je v tomto případě super. Pokud chcete pouze ležet na hotelové pláži, nemusíte vybírat tento hotel....mimo civilizaci jsou určitě lepší. Ale pokud chcete zažít alespoň trochu z Turecka, je tento hotel za přiměřené peníze. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání